Sa njim je lako, ali treba znati kako: Život sa BIKOM je pravi RAJ ako ga POŠTUJEŠ, ali ako ga POVREDIŠ može te odvesti i do samog PAKLA!

Sa njim je lako, ali treba znati kako: Život sa BIKOM je pravi RAJ ako ga POŠTUJEŠ, ali ako ga POVREDIŠ može te odvesti i do samog PAKLA!

17 маја, 2019 Off By ludarito

Rođeni u ovom znaku imaju tvrdu glavu, ali meko srce i sa njima je veoma lako samo treba znati kako! Bikovi su impulsivni i veoma strpljivi i oprezni, ali zato vrlo su istrajni u svojim namerama. Oni su veoma ljubazni, prijatni i nežni. U ljubavi su možda ponekad posesivni i ljubomorni. Kada su ljuti vrlo su opasni, imajte to na umu, jer gori su i od đavola ako ih povredite. Ali zato daju dušu onima koji ih vole.

 

Bikove je veoma teško menjati, oni su prosto takvi kakvi jesu i najbolje je da ih takve prihvatite, jer ne vole da ih bilo ko menja. Vrlo su dosledni u svemu što rade. Žene rođene u znaku Bika poznate su po svom šarmu i ženstvenosti, ali takođe i po svom jakom karakteru. One mogu da ostvare sve ono što požele. Muškarac je romantičan, ali jako realan. Oni su vrlo oprezni u svemu, ali kada jednom nešto odluče tada su direktni i nedvosmisleni.

 

Bikovima je vernost veoma bitna, jer ni jedan odnos pa čak ni poslovni neće izgraditi bez poverenja. Jedina njihova mana je možda to što su tvrdoglavi i zbog toga sa njima nije lako. Oni u stvari imaju naviku da odbijaju ljude od sebe, jer zapravo ne žele da budu povređeni.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3