7 brutalnih istina o Strelčevima: Sa njima su vam je zagarantovana, stalna iznenađenja i mnogo strasti

7 brutalnih istina o Strelčevima: Sa njima su vam je zagarantovana, stalna iznenađenja i mnogo strasti

13 маја, 2019 Off By ludarito

Kako ih voleti kad znamo da lako opijaju, a često su toksični

Od 23. novembra počinje vladavina Strelca. Nije tajna da su među najprivlačnijim pripadnicima Zodijaka, a to i te kako koriste, da ne kažemo zloupotebljavaju. I sa njima vam je zagarantovan čitav spektar najrazličitijih emocija, stalna iznenađenja i mnogo strasti.

Nemaju šta da kriju i rado govore istinu. Mogu dati srce na trenutak, ali ako ih prevarite otići će što pre. Ne treba im sažaljenje. Znaju kako da podignu glavu i krenu napred, koliko god da je teško.Ako neko ne želi da im bude prijatelj – nije nužno. Potrebna su im samo dva ili tri prijatelja i porodica u životu.

Uvek se šale

Nikada neće propustiti priliku da se dobro našale – i na svoj, ali ipak radije tuđ račun. Ubaciće se čak i u tuđe interne šale i preuzeće ih potpuno.Njihov smisao za humor je uvrnut. Toliko, da treba dobro da razmislite možete li da se nosite sa time…

Nisu baš fleksibilni

Teško da ćete uspeti u 17:45 da ih ubedite da u 18h idu s vama na večeru, ako su već isplanirali da pravo s posla odu kući i gledaju TV. Veoma vole vreme koje provode sami, uživaju u vezi sa sobom, tako da nema baš mnogo prostora za ubacivanje, osim ako vam oni sami to dozvole, tj. ako zaslužite. Nezavisni su i ne očekujte da će prilagođavati svoj raspored, da bi se uklopili sa vama……NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI….

 

Стране: 1 2 3