Ovo su MAGIČNE KARTE LJUBAVI: Izaberite jednu kartu i saznajte da li vas očekuje RASKID, OSTVARENJE SNA ili POČETAK NOVE VEZE!

Ovo su MAGIČNE KARTE LJUBAVI: Izaberite jednu kartu i saznajte da li vas očekuje RASKID, OSTVARENJE SNA ili POČETAK NOVE VEZE!

12 маја, 2019 Off By botanika

Svakog od nas zanima šta nam budućnost donosi i svi mi volimo da zavirimo u budućnost. Svakako, ono što nas najviše zanima, jeste šta nas očekuje kada je ljubav u pitanju. Najbolji odgovor na to mogu vam dati naše magične karte, koje smo danas za vas pripremili. Izaberite jednu kartu i saznajte da li vas očekuje raskid, ostvarenje sna ili početak nove veze.

KARTA LJUBAVI 1
Ako ste izabrali prvu magičnu kartu ljubavi, vi ste osoba koja na sve gleda na neki razuman način i sve umete da razumete i shvatite.
Upravo zbog toga vi vrlo dobro znate da se veza u kojoj se trenutno nalazite ne kreću u dobrom smeru. Vi svakako želite da se izborite za uspeh vaše veze, međutim, vaš partner vam otežava u tome raznim nerazumnim postupcima. Zbog toga često razmišljate o raskidu.
Ono što vas uskoro očekuje i jeste raskid. Vi ćete se na taj korak odlučiti zbog toga što ćete upoznati osobu o kojoj nećete moći da prestanete da razmišljate.
Takođe, više nećete želeti da praštate svom bivšem partneru. Posle određenog vremena vi ćete započeti vezu sa osobom koja vam se dopada i koja će vam zaista u svemu odgovarati. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3