KAKVE NOKTE IMAŠ? Izaberi OBLIK koji NAJVIŠE LIČI na TVOJE NOKTE i saznaj KAKVA SI ŽENA. Jedan oblik krije FATALNE ŽENE!

KAKVE NOKTE IMAŠ? Izaberi OBLIK koji NAJVIŠE LIČI na TVOJE NOKTE i saznaj KAKVA SI ŽENA. Jedan oblik krije FATALNE ŽENE!

2 маја, 2019 Off By botanika

Kakve nokte imate? Poznato je svima da na osnovu mnogobrojnih stvari možemo da odredimo karakter svake osobe. Mnogo puta ste se sreli sa testovima koji na osnovu boje kose, stila oblačenja i slično, određuju kakva ste zapravo osoba.

Mi smo danas za vas pripremili ovaj test sa noktima. Nokti takođe umeju dosta tačno da nam kažu o karakteru neke osobe. Dužina noktiju je nešto što otkriva senzibilitet svake osobe. Potrebno je samo da izaberite oblik koji odgovara najviše vašem noktu. U nastavku teksta možete pročitati kakva ste žena i da li spadate u one žene koje nazivaju fatalnim.

NOKAT 1
Ako ste odabrali nokat pod brojem jedan, možemo vam reći da je ovakav oblik noktiju karakterističan kod smelih osoba. Jednostavno, vi volite eksperimente i vi ćete uvek da isprobate različite stvari. Vi ste neko koga mesto jednostavno ne drži. Takođe ste poznati po tome da ste jako sofisticirani i moderni.
Vi imate odličan ukus za modu, muziku i film. Za vas bi se možda moglo reći da posedujete i onu mušku stranu. Odnosno vi ste neko ko voli više muško, nego žensko društvo. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3 4