Žena VODOLIJA: Ona je ROĐENA SPREMNA za sve i sa njom NEMA IGRANJA. Njena ljubav ne POZNAJE GRANICE, ali ako je povredite ŽALIĆETE za njom CEO ŽIVOT!

Žena VODOLIJA: Ona je ROĐENA SPREMNA za sve i sa njom NEMA IGRANJA. Njena ljubav ne POZNAJE GRANICE, ali ako je povredite ŽALIĆETE za njom CEO ŽIVOT!

26 априла, 2019 Off By ludarito

Vodolija je duboko emotivna i osetljiva. Nije teško povrediti je, ali pazite, može postati osvetoljubiva. Nije sujetna, međutim, zahteva pažnju i poštovanje. U suprotnom, vrlo direktno, bez cenzure pokazaće vam ko je i koliko vredi. Veruje u svest o ličnom dostojanstvu i puštaće ljude da ‘brljaju’ po međuljudskim odnosima, ali sve ima svoje granice, za Vodoliju – vaša glupost i bezobrazluk su obrnuto proporcionalni vašoj samospoznaji, to jest, vašoj moralnosti. Nemojte misliti da će Vodolija ostati pasivna prema vašim greškama i propustima, nasuprot, postaviće vas na virtuozan način tamo gde vam je mesto – bićete zbunjeni, povređeni i postiđeni.

 

Vodolija, najbolje od svih znakova, zna da se napravi luda, puštajući vas da vidi dokle ćete da odete, ali isto tako zna da bez cenzurisanja, direktno kaže – Dosta! Ono što je zanimljivo jeste da bi mnoge žene želele da budu poput jedne Vodolije, da budu tako hrabre, snažne i nezavisne kao što je ona. Jer žena Vodolija je žena za primer mnogima, ona je dama koja svoje mane nikada ne pokazuje, tako da na prvi pogled pomislite da ona i nema ni jednu manu.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

Стране: 1 2 3 4