DRVO ŽIVOTA piše vašu sudbinu na rođenju. Svaki mesec ima svoje drvo. Pronađite vaše drvo i pročitajte vašu sudbinu.

DRVO ŽIVOTA piše vašu sudbinu na rođenju. Svaki mesec ima svoje drvo. Pronađite vaše drvo i pročitajte vašu sudbinu.

21 априла, 2019 Off By botanika

Drvo života piše vašu sudbinu na rođenju. Svaki mesec ima svoje drvo. Pronađite vaše drvo i pročitajte vašu sudbinu. DRVO SUDBINE: Svako je na rođenju dobio svoje drvo života! Saznajte koje je vaše drvo i kakvu sudbinu vam ono donosi.
LEŠNIK:JANUAR

Vi ste vrle energična i moćna osoba. Ponekad vaše sposobnosti izgledaju kao magija. Dovoljno je samo da nešto odlučite i nema sumnje da ćete do i ostvariti. Imate veliku pokretačku energiju i možete biti uspešan vođa. Lako prihvatate promene, i može se čak reći da ih vi tokom života stalno sprovodite. Stalno ste u akciji, uvek spremni, i izgleda da je to ono što održava vašu energiju. Ona je zaista nepresušna. Naši stari su smatrali da je lešnik drvo magije. To je zbog toga što su ljudi koji su pod zaštitom ovog drveta imali gotovo neverovatne stvaralčke sposobnosti. Za vas je karakteristična i ogromna inteligencija, i izvenredna sposobnost procenjivanja situacije.

Tako da izgleda kao da umete da „čitate misli“ protivniku. U isto vreme vaše namere je teško pročitati. Vrlo ste nepredvidivi, originalni i nezavisni. Ne ličite ni na koga i tako se i ponašate. Vi ste osoba koja svojim akcijama ostavlja trag. Svesni ste da ne raspolažete običnim sposobnostima. Vi ste rafinirani i ponosni i u sebi ponekad imate i prikrivene oholosti. Ne podnosite prosečnost i vi niste takvi.


Sa vama je ponekad teško sarađivati jer smatrate da ste u svemu najbolji, i u radu ne dozvoljavate sumnju u svoje sposobnosti. Veoma uživate u divljenju koje izazivate. Kada nešto želite umete da upotrebite svoje ogromne sposobnosti da ubedite druge da vas slede. Pri tom se oslanjate i na inteligenciju i na šarm i zaista su tada ostali u opasnosti da budu sasvim zavedeni. Vi umete da budete zaista neodoljivi. I u ljubavnom pogledu ponekad umete da preterujete u strastima.

Umete da budete prepotentni i da svojim samoljubljem i egoizmom upropastite vezu. Ipak, u stanju ste strasno da volite, mada ste ponekad skloni preterivanju. U određenim situacijama umete da budete čak i vrlo neprijatni, pa čak i osvetnički raspoloženi. U pitanju su vaše emocije koje vas ponekad vode u krajnosti. Vi ste u stanju strasno da volite, ali i žestoko da mrzite. Nije preporučljivo biti vaš neprijatelj. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12