DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 19. MART 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 19. MART 2019.godine

18 марта, 2019 Off By ludarito

Ovan

Danas obratite pažnju na jedan unutrašnji glas, a preporuka je i da sledite vlastitu intuiciju. Ne preporučuje vam se učestvovanje ni u kakvim poslovnim poduhvatima. Ukoliko vam je u planu da za danas privedete kraju neke ispite, finalnu proveru znanja ili slično, nastojte da to odložite za neku skoriju budućnost. Obaveze te vrste danas mogu da sačekaju.

Što se položaja planeta tiče, očekuju vas promene i transformacije kada je emotivni život u pitanju. I vi i vaš partner već duže vreme odlažete razgovor i rešavanje nekih pitanja koja su vezana za budućnost. Obavite to danas, bilo da se radi o zajedničkoj budućnosti, zajedničkom putovanju ili nekim nesuglasicama.

Bik

Ukoliko ste ovoga jutra ustali neraspoloženi, osetili želju da se automatski vratite u postelju – učinite tako. Međutim, ako postoje obaveze koje su za vas neodložne, znate šta vam je činiti. Svako suvišno angažovanje ostavite za neko drugo vreme. Razgovori i pregovori neće ići u željenom pravcu, a sve su šanse da se osetite prilično iznevereno i isfrustrirano.

Danas vam zvezde donose neki razdor kada je vaš odnos sa partnerom u pitanju. Sve dok ne počnete da paničite, moći ćete sve da rešite i da izvučete dobru lekciju. Ako, sa druge strane, pustite da emocije prevladaju razum, rasprava će se pretvoriti u pravu katastrofu. Budite prijatelji s svojim partnerom. To je ključ za uspešnu vezu……NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4