LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 20. do 26. APRILA 2020.GODINE

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 20. do 26. APRILA 2020.GODINE

19 априла, 2020 Off By ludarito

Ovan

U ovoj vas sedmici očekuje tačan kvadrat Venere koja vlada vašim partnerstvima sa Marsom, ali i pun Mesec u znaku Vage – opet polje partnerskih odnosa. Kulminacija strasti ali i kulminacija napetosti koja vlada u prethodnom periodu, a najpre zbog toga što neke teme sa voljenom osobom niste razrešili na pravi način ili ste ih samo gurnuli pod tepih. Sledi vam jedno veliko otrežnjenje ali ovo je svakako prilika da se konačno neke stvari između vas dvoje promene na bolje.

Slobodni će se dići neverovatnom brzinom jer u njihov život ulazi osoba koja bi mogla da sve izvrne naopačke. Sve će se dešavati neplanirano, preko noći. Ljubav i strast vam dolaze u susret.

 

Bik

Mars u vašem znaku koji u ovoj nedelji pravi kvadrat sa Venerom i nije neki pokazatelj za mir u emotivnim relacijama. Osim ako vi pod mirom podrazumevate da ste vi i partner stalno nešto nakostrešeni jedno na drugo i samo merkate ko će šta reći ili učiniti da biste mogli da reagujete. S druge strane – evidentno je da ne možete jedno bez drugog. Dakle, u ovoj nedelji vas očekuje toplo – hladno, strasti – svađe, mir – rat. Znam da vas već zamara ovakvo funkcionisanje, ali šta da vam radim….

Slobodni Bikovi imaju otvorenu ponudu i vrlo jasno udvaranje od strane osobe za koju ne možete reći da vam nije zanimljiva, ma jeste! Ali vi sada nećete „zanimljivost“ – hoćete da vas neko „izuje iz cipela“ i pomuti vam mozak.

 

Blizanci

Imaćete utisak da se u vašoj vezi non stop i vi i partner vrtite oko jednih te istih stvari i situacija. Smenjuju se trenuci poboljšanja i pogoršanja odnosa i kada podvučemo crtu – na istom ste. Kao da u ovom periodu ne uspevate da izađete iz ovih začaranih krugova, a verovatno ni vama ni voljenoj osobi nije baš u potpunosti jasno šta se dešava. Eventualno bi pomoglo ako biste se u ovom periodu odlučili za kraće putovanje ili makar izlet u trajanju od jednog dana. Ništa se ne bi konkretno rešilo, ali makar biste se oboje osećali bolje.

Slobodni Blizanci bi nešto potpuno novo, ali vam se u ovom periodu nameću ili bivši partneri ili vam dolaze osobe slične onima koje ste već davno ostavili iza sebe…

 

Rak

Poboljšanje komunikacije sa emotivnim partnerom je evidentno u ovoj nedelji. Konačno ćete uspeti da se složite i dogovorite po nekim pitanjima koja su dugo predstavljala tačku razdora ili unosila sumnju i nesigurnost u vaš odnos. No, da se razumemo – to što će komunikacija biti kvalitetnija nego inače ne znači da ste vi trenutno u savršenom periodu. Samo označava da ćete zajedničkim snagama uspevati da rešite prepreke i probleme. Dakle, priliku imate a na vama je da li ćete je iskoristiti.

Slobodni Rakovi i dalje pokušavaju da pobegnu od udvarača, a u stvari – beže sami od sebe. Prilika za novu ljubav u ovoj nedelji postoji, i to vrlo lepa….ali vi trenutno ne gledate u budućnost, samo u prošlost….

 

Lav

Sedmica koja će započeti tenzijom sa voljenom osobom i više nego izvesno – isto tako se i završiti. U prvom delu nedelje ste u potpunosti nesigurni – povremeno vam se čini da bauljate po mraku, da vam ništa nije jasno i da ne vidite kako se vaši problemi mogu rešiti. Drugi deo sedmice pak donosi vam da se budi vaš inat, vaš ponos, ali i želja da „uzvratite udarac“ pa je moguće da nećete birati reči u komunikaciji sa partnerom. I šta će na kraju biti od sve ove gungule? Pa, više nego izvesno – ništa. Tu ste gde ste, zajedno i ne mrdate jedno od drugog.

Slobodni Lavovi svojim ponašanjem odbijaju udvarače. Iako to vama tako ne izgleda – vi trenutno kočite bilo kakvu mogućnost za ulazak u emotivnu priču.

 

Devica

Neke situacije će u ovoj sedmici kulminirati između vas i voljene osobe i samo će vas vaš smisao za praktičnost i mogućnost da smirujete situaciju izvući iz većih problema. Okolnosti, neki ljudi, sve ono vezano za finansije ali i informacije koje se vezuju za vas ili za partnera – sve vas to gura u raskol i u podizanje tenzije između vas dvoje. I dalje je jako naglašena opasnost da skrenete u neke malo mutnije vode i bavite se kontaktom sa osobama koje vam donose bolje raspoloženje i koje vas razumeju…..

Slobodne Device preko poslovnog segmenta imaju interesantnu komunikaciju, čak i varnice sa jednom osobom, ali vrlo je moguće da sve ovo ostane samo na strasti…..ili čak i samo na maštanju…

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2