DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 17. MART 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 17. MART 2019.godine

16 марта, 2019 Off By ludarito

Ovan

Odnosi sa romantičnim partnerom su prilično nategnuti. Vi i voljeno biće kao da govorite o istim stvarima, ali drugim jezikom. Pažljivo birajte reči i ne gubite strpljenje – potrebno je da mu ukažete da zapravo želite iste stvari. Porodična situacija je u najboljem redu i poželjno bi bilo da odvojite malo vemena u toku dana za neke zajedničke aktivnosti.

Danas ćete biti prilično nespokojni, jer će vaš partner najverovatnije ispoljiti želju za većom samostalnošću, kao i druženjem sa osobama koje vama nisu naročito simpatične. Mnogo toga vam danas ne ide naruku, ali najbitnije od svega je da uspete da iskontrolišete vaše emocije. Obavite iskren razgovor sa voljenom osobom.

Bik

Intuicija vam je prilično izražena i danas se slobodno oslonite na jedan unutrašnji glas. Ovo se naročito odnosi na jednu situaciju koja se tiče vašeg posla. Iako vam činjenice budu govorile jedno, ne uzimajte ih zdravo za gotovo. Problemi u komunikaciji vas očekuju sa jednim bliskim prijateljem. Iako mislite da u vašem odnosu ne postoje veće nesuglasice, potrebno je da neke stvari što je moguće pre razjasnite.

 

Dan koji je pred vama može biti veoma stresan, ali samo ako vi to dozvolite. Najvažnije je da izbegavate sve konflikte, pogotovo one sa voljenim bićem. Staloženost i smirenost su danas na vašoj listi prioriteta. Ne nasedajte na provokacije, takođe. Situacija na ljubavnom planu ima šanse da se stabilizuje jedino na ovaj način….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4