RIBE- Žena u ovom znaku se uvlači pod kožu – i muškarac postaje zauvek zavistan!

RIBE- Žena u ovom znaku se uvlači pod kožu – i muškarac postaje zauvek zavistan!

15 марта, 2019 Off By ludarito

Priznajem – bojao sam se voljeti. Ne samo voljeti, nego voljeti nju. Jer ona je tajna. U sebi nosi ono što nitko još nije shvatio  i ja sam se bojao da neću uspjeti, kao i ostali. Bila je ocean, a ja sam bio tek dječak koji je volio valove, ali potpuno prestravljen da bi počeo plivati. “~ Christopher Poindexter

Ljubav ovog znaka je ona ljubav iz koje nema povratka.

Čak i ako se naši putovi razdvoje, ona će uvijek biti tu, prisutna u stražnjem dijelu glave. Ona će biti toplo sunce na goloj koži, kap kiše na trepavicama i miris prvog snijega koje pokriva neplodno tlo.

Najtajanstveniji dio njene ljubavi  je način na koji se ona ovije – ne samo oko svog ljubavnika, već oko  njegove duše.

RIBE.

Ribe su jedan od najzagonetnijih i najromantičnijih znakova. Također, Riba zbunjuje, ali u isto vrijeme plaši svoje ljubavnike. Ona je gorko – slatka, jer iako njena ljubav opija, jednako može biti i preintenzivna.

Nastavak na sledecoj strani…

 

Ipak, bez obzira na to koliko je teško voljeti Ribe, gotovo je nemoguće ne voljeti ih.

Emocije Ribe su lako vidljive u njenim očima. Ona jednim treptajem može svom partneru pokazati svu svoju ljubav i on će se izgubiti u tom pogledu u kojem vidi njenu nedokučivu dušu.

Ribe su stare duše zodijaka – one su već hodale ovom zemljom.

Riba u svom srcu nosi znanje tisuću zvijezda i shvaća svoje ljubavnike na sasvim drugačijoj razini nego što su ikada prije doživjeli.

Ona ima sposobnost razumijevanja bez objašnjavanja, ona prihvaća bezuvjetno i svaka druga vrsta ljubavi u usporedbi s njenom izgleda beznačajno.

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2