MUŠKARAC VAGA- MOŽE da se ponaša kao UVREDJENO DETE, a kada izabere ŽENU svog ŽIVOTA, sve će UČINITI da dođe DO BRAKA

MUŠKARAC VAGA- MOŽE da se ponaša kao UVREDJENO DETE, a kada izabere ŽENU svog ŽIVOTA, sve će UČINITI da dođe DO BRAKA

14 марта, 2019 Off By ludarito

Muškarac Vaga uz povređen ego, moze da se ponaša kao malo uvređeno dete, a kada izabere ženu svog života, sve će učiniti da dođe do braka. Saznajte sve što vas je oduvek intrigiralo kod muških Vaga.

Ljubav

Kada se ovaj muškarac zaljubi, odmah svoju izabranicu vidi kao osobu s kojom će stupiti u brak. On može da bude prilično zavistan od osećaja privlačnosti i ljubavi, ali znate da vas voli kada počne da priča o braku. Ovo može da se dogodi i na samom početku veze pa muškarac Vaga može prebrzim ozbiljnim namerama i da uplaši partnerku nerealnim očekivanjima.

 

Ovo je posledica elementa Vazduha koji Vagama daje brzinu i nameru uz potrebu da svoje ideje isprate do kraja. Neverovatna stvar po pitanju njega je njegova sposobnost da uleti u ljubav i brak iako se od njegovog vladara Saturna očekuje da ga uspori i sačeka pravi trenutak. Reklo bi se da on ne bi uzimao stvari tako olako, ali činjenica je sa on ne može da troši vreme na veze bez budućnosti i dubine. On jednostavno misli da je najbolje da odmah zna na čemu je.

Seksualnost

Muškarac Vaga može da bude jedan od najboljih ljubavnika zodijaka ukoliko Sunce u njegovom horoskopu nije suviše oštećeno. Kao muškarac kojim vlada Venera, brine o partnerkinom zadovoljstvu i zaista voli kreativnu satisfakciju koja se krije ispod samog čina. Ipak, postoje i muškarci Vage koji su neverovatno sebični i nesposobni za intimnu vezu. Najveći problem javlja se kada se suviše oslanjaju na Saturn, koji ih čini formalnim, strogim, hladnim i tvrdim. To čak može voditi i do impotencije ili drugih problema sa izražavanjem seksualnosti na zdrav način.

Muškarac Vaga u vezi

Uz povređen ego, muškarac Vaga moze da se ponaša kao malo uvređeno dete. Potrebno je mnogo truda i srećnih životnih okolnosti da bi odrastao u osobu koja je svesna da ne shvata sve kao ličnu uvredu koja je tu da ga povredi. Ipak, ovo je muškarac koji će dugo biti u vezi kada se za nekog odluči. On neće odustati na prvoj teškoći i verovaće svojim osećanjima bez pogovora. U većini situacija ostaće smiren i pokušaće da stvari reši na pravičan način. Kada se opsesivno nekom predaje, postoji velika mogućnost da svu pažnju usmeri na partnera zanemarujući sebe i svoj život..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3