ŽENA ŠKORPIJA – Ona nije ŽENA, već ČAROBNICA,ona ima VATRU u SRCU i STRAST u KRVI!

ŽENA ŠKORPIJA – Ona nije ŽENA, već ČAROBNICA,ona ima VATRU u SRCU i STRAST u KRVI!

10 марта, 2019 Off By ludarito

Ona nije žena, već čarobnica koja vas je omadjijala od prvog trenutka i znajte već nakon prvog susreta poznaje vas bolje nego što vi znate sami sebe. Da bi vas usrećila popeće vas pijedestal, da bi vas očeličila – baciće vas u najdublja iskušenja… 

Ako je za utehu, i ona bi svoj život dala za vas – nastavite da dokazujete da ste toga vredni. Prodjite hrabro sa njom kroz sva iskušenja i nikada, nikada je nemojte izdati. Naučićete šta je prava posvećenost i strast, tako što ćete strastveno voleti njeno srce, telo i duh. Sve što traži od vas je da joj dozvolite da vam veruje.

 

U njima ima nečeg fatalnog. Najupečatljivije su oči i pogled ispod najčešće dugih trepavica i naglašenih obrva.

Škorpija je odlučna, strastvena, posesivna, perceptivna, smela, sklona speltkama, tajanstvena, umna, voli da istražuje, intrigantana, uporna arogntna, samoživa, sujetna, dostojanstvena, hvalisava, pronicljiva, talenatovana, ima sposobnost snalaženja u iznenadnim situaicijama, sklona porocima.

Ona je jaka, snažna, impresivna, odlučna, često samoživa, okrutna, lukava, nameće svoju volju ne zato što je loša nego zato što smatra da je u pravu.Sa njima znate na čemu ste, ili mislite da znate. Kada su najslađe i najljupkije, ne otrkivaju svoje misli, a u napadima besa, ako bacaju stvari, a često to rade iako drže do samokontrole, niste sigurni da su pokazale sve što osećaju. Moć, prvenstveno nad sobom, a zatim i nad drugima, njihov je moto.

 

Veći su i bolji komandanti od Ovnova i Lavova, jer bolje poznaju ljudsku psihu, njihova motivacija nije isticanje sebe nego kontrola situacije za opšte dobro, bez obzira na to da li se radi o poslu ili porodici.

Imaju dostojanstven stav i spremne su da se žrtvuju za druge ako su izrazito motivisane.Škorpiji su potrebne snažne emocije više nego li bilo kom drugom znaku Zodijaka…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4