UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU VODOLIJE: Ime joj je DOBROTA, a prezime HUMANOST,ANĐEO koji zemljom HODA

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU VODOLIJE: Ime joj je DOBROTA, a prezime HUMANOST,ANĐEO koji zemljom HODA

6 марта, 2019 Off By ludarito

Ime joj je dobrota, a prezime humanost. Od samog rođenja razlikuje se od svih i veoma je posebna – originalna u svemu. Sazrela je brže od ostale dece u svojoj generaciji i veoma je inteligentna i hiljadu svetlosnih godina ispred svih drugih predstavnika zodijaka.

Ona mnogo toga unapred zna, a ako je pitate kako zna, neće umeti da vam odgovori.

 

Rođeni je genije i biće koje se bori za ljudsku vrstu. Pruža otpor sistemu i ne dopušta da joj drugi nameću stavove i mišljenja. Uvek je tu da podrži prava običnog čoveka posebno kada je reč o radnicima ili omladini koja diže glas protiv iskorišćavanja i bezakonja.

 

Ovo je žena koja voli da prati trendove i uvek je u toku sa svim svetskim i domaćim događajima. Poptuno je bezazlena i uvek polazi od sebe kada je reč o ponašanju prema ljudima te se ophodi baš onako kako ona želi da se drugi ophode prema njoj. Žena Vodolija je anđeo koji zemljom hoda.

 

Ona unosi svetlost u tamu, donosi radost u porodice koje su namučene ili prepune tuge, a osmehom razoružava i one najstrožije oko sebe. Ona je drugarčina kakva se jednom rađa pa ako imate u svom društvu ženu Vodoliju obavezno je čuvajte jer će dok diše biti odana i predana očuvanju zdravih prijateljstava..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4