UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU LAVA: KRALJICA ZODIJAKA KOJA UVEK BLISTA

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU LAVA: KRALJICA ZODIJAKA KOJA UVEK BLISTA

6 марта, 2019 Off By ludarito

Diva. Njeno kraljevsko visočanstvo – Lavica. Žena sposobna za svaki posao i ličnost koja u svemu želi da se istakne i da se njen glas čuje, ali i da se njeni stavovi poštuju.

Na nju niko ne može da vrši bilo kakav uticaj pa vam je uzaludan trud ako pokušavate da je ubedite u nešto što ne želi da prihvati.

 

Žena Lav sija pozitivnom energijo i svoj život ne može da zamisli bez ljubavi, provoda, muzike, dece, unučića. Ona život smatra jednim velikim zabavištem i na svaku muku reaguje smireno i staloženo. Ne voli da dramatizuje. I kada joj je najteže ta peva i ne jebeživu silu J Kod nje muzika svira po ceo dan, a neke Lavice čak i noću spavaju sa muzikom.

 

Ako se pitate odakle im tolika pozitivna energija i snažna vibracija kojom i planine mogu da pomere, razlog je zbog toga što je Sunce vladar njihovog znaka. One ne mogu da zamisle život bez sunca, leta, lepog vremena, topline u svakom smislu reči.

 

Sportski su građene i veoma vode računa o vitalnosti svog tela. Mnoge žene u znaku Lava nose prenaglašenu mušku energiju kojom plaše ljude oko sebe pa im mnogi ne smeju da priđu niti da sa njima uđu u bilo kakav sukob. Odmerene, uvek na visokom nivou, našminkane  i lepo odevene – odaju utisak prave dame..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3