HOROSKOP: Saznajte pred kim je velika prepreka, a ko treba da izbegne konflikt

HOROSKOP: Saznajte pred kim je velika prepreka, a ko treba da izbegne konflikt

5 новембра, 2018 Off By ludarito

LAV

Nalazite se usred sjajne godišnje tranzicije i prepuni ste energije. Spremni ste za akciju i preuzmanje rizika. Ključ za održavanje ovako srećnog perioda je komunikacija. Trenutno ste sposobni za multitasking. Ikoristite ga u najboljem mogućem smislu: povežite se sa bitnim ljudima i saznajte šta je to što vas usrećuje.

DEVICA

Dajte sve od sebe da vas ne uvuku u neki konflikt, koji nema apsolutno nikakve veze sa vama. Vaša smirena priroda više teži praktičnim rešenjima. Ako je konflikt zamršen i mislite da pomognete, dobro razmislite tako što ćete sagledati situaciju iz svih uglova, pa tek onda reagovati.

VAGA

Današnji dan, kao i period pred vama, idealan je da započnete sa nekim projektom koji planirate već duže vreme. Nemojte odlagati. Uz vas su snažne planetarne sile koje vas guraju napred. Razmišljajte pozitivno, a iz glave izbacite onog crva koji vam postavlja pitanja da li će se projekat isplatiti! Vi znate šta želite i samo napred!

ŠKORPIJA

Pred vama je period napretka a danas usmerite svoje misli ka željenim ciljevima. Vrlo je važno da raščistite svaki nesporazum ili nepoverenje, pre nego što krenete napred. Nemojte se ni truditi da napredujete pre nego što raščistite sa prošlošću. Neka sve bude jasno i transparentno.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4