HOROSKOP: Ribe neka danas vode računa, Rakovi padaju u depresiju

HOROSKOP: Ribe neka danas vode računa, Rakovi padaju u depresiju

5 новембра, 2018 Off By ludarito

STRELAC

POSAO: Moguće je da previše slušate savete drugih ljudi a premalo se oslanjate na svoje šesto čulo i intuiciju. LJUBAV: Pred vama je period promena na polju ljubavi. Vreme je da uđete u novu vezu sa osobom do koje vam je stalo. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa mokraćnim putevima.

 

JARAC

POSAO: Nije preterano povoljan dan za poslovne promene, za bilo kakve pregovore ili potpisivanje novih ugovora. LJUBAV: Trebaće vam neko vreme da sa voljenom osobom dođete do kompromisa i rešenja za probleme koje imate. ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima.

 

VODOLIJA

POSAO: Imaćete naporan dan pa bi bilo najbolje da se pripremite za stresne okolnosti koje će biti pred vama. LJUBAV: Stabilna situacija sa voljenom osobom vam unosi osećaj sigurnosti. Ako ste slobodni povoljan je trenutak za početak neke nove veze. ZDRAVLJE: Odlično se osećate!

 

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana biti skloni manjim greškama na polju posla. Povedite računa o svojoj koncetraciji. LJUBAV: Novo poznanstvo vas očekuje i spremni ste da iskoristite priliku da uđete u novu vezu. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa srcem.

Стране: 1 2 3 4