Žena VODOLIJA  je sve samo ne obična žena.  Ona će na dobro uzvratiti dobrim, ali  ova žena vam  može zagorčati život ako oseti izdaju i nepoštovanje.

Žena VODOLIJA je sve samo ne obična žena. Ona će na dobro uzvratiti dobrim, ali ova žena vam može zagorčati život ako oseti izdaju i nepoštovanje.

4 новембра, 2018 Off By botanika

Brak smatra preozbiljnim delom svog života i bilo kada da se udato je za nju uvek rano,jer ima večni duh mladosti koji se teško prilagođava problemima i dužnostima bračnog života.  

 

Elokventna je i često plane,  tada je treba izbegavati, ne podnosi kada joj neko protivureči. Međutim, posle oluje dolazi mirno vreme, a kod žene Vodolije to je naglo kao dolazak oluje, i ona je tada još krotkija, ljupkija, i bolja nego što je bila.

One su veoma pravične žene, ali postoju prave zlobnice kada ih povredite, naljutite ili slažete. Vodolije poseduju veoma snažnu intuiciju i one će znati kada pokušavate da ih slažete i pre nego što laž izgovorite, a u tom slučaju budite spremni da prihvatite hladnu reakciju žene Vodolije.

Ona će na dobro uzvratiti dobrim, ali vam neće ostati dužni ni kada su loše stvari u pitanju. Bukvalno rečeno, ove žene vam mogu zagorčati život ako osete izdaju i nepoštovanje. Vodolije sve vraćaju po zasluzi i ne ostaju dužne. Zato se potruditi da im se nikada ne zamerite.

 

Стране: 1 2