RAJSKE PTICE su simbol SREĆE. Izaberite jednu i saznajte u kakav RAJ će vas odvesti i koliko SREĆE vas očekuje do kraja godine.

RAJSKE PTICE su simbol SREĆE. Izaberite jednu i saznajte u kakav RAJ će vas odvesti i koliko SREĆE vas očekuje do kraja godine.

4 новембра, 2018 Off By botanika

PTICA 3

U godini koja je na izmaku, moglo bi se reći da vi niste imali ni dovoljno sreće ni dovoljno lepih trenutaka. Ali vi ste izabrali treću pticu, a opšte je poznata krilatica „treća sreća“. Ova rajska ptica doneće vam za novogodišnje praznike puno sreće i lepih trenutaka, mnogo više osmeha i optimizma u život. Krajem godine bićete široko nagrađeni za sve poslovne uspehe i napore koje ste ulagali tokom čitave godine. Vaše kolege, u znak zahvalnosti, prirediće vam jedno lepo iznenađenje i osećaćete se veoma posebno. Svakako, i vaši nadređeni iznenadiće vas jednom lepom povišicom, jer cene vaš trud i rad. I na ljubavnom planu biće mnogo lepih promena, da sami nećete verovati da vam se sve to dešava. Vaš partner s kojim ste u vezi konačno će shvatiti u čemu je grešio i iz dana u dan činiće sve da vam bude što bolji i odaniji partner. Možda vi mislite da je on previše ponosan da to učini, ali budite sigurni da će se to desiti, iako vam sada izgleda nemoguće. Bukvalno neće biti dana tokom novogodišnjih praznika kada vas neće obasipati ljubavlju i pažnjom. Ako ste trenutno slobodni, rajska ptica predlaže da novogodišnje praznike provedete na nekom ekskluzivnom mestu, jer ćete upravo tu sresti svoju srodnu dušu. Krajnja poruka za vas glasi: „Život nije bajka, ali će vaš uskoro postati!“.

Стране: 1 2 3