RAJSKE PTICE su simbol SREĆE. Izaberite jednu i saznajte u kakav RAJ će vas odvesti i koliko SREĆE vas očekuje do kraja godine.

RAJSKE PTICE su simbol SREĆE. Izaberite jednu i saznajte u kakav RAJ će vas odvesti i koliko SREĆE vas očekuje do kraja godine.

4 новембра, 2018 Off By botanika

I bićete veoma zadovoljni, jer upravo izborom ove ptice vi ste odabrali dobro raspoloženje i uživanje. Postoji mogućnost da ćete novogodišnje praznike provesti na jednom lepom putovanju u inostranstvo sa svojom voljenom osobom. Rajska ptica vam poručuje: „Vaše vreme sreće tek dolazi!“.

PTICA 2

Ove rajska ptica za vas ima mnogo lepih i pozitivnih vesti. Kraj je godine i bliže se novogodišnji praznici, koji vama puno znače jer ih provodite u društvu svojih najbližih i rajska ptica vam govori da ćete biti zdravi, srećni i zaljubljeni tokom praznika koji nam predstoje. Znamo da vas to čini veoma zadovoljnim, jer je za vas od neprocenjive vrednosti sreća vaše porodice. Druga lepa vest za vas je to, da će želja koju ste poželeli u ponoć prethodne godine, uskoro da se ostvari. Vi sami znate o čemu je reč i sigurno je osmeh već sada na vašem licu. Savet ove rajske ptice jeste da i naredne godine u ponoć poželite još jednu želju, jer čuda su moguća. Praznični dani biće ispunjeni i brojnim poslovnim uspesima i može se reći da ćete ostvariti neke svoje zacrtane ciljeve i time ćete biti veoma zadovoljni. Treća lepa vest vezana je svakako za ljubav i ono što vas očekuje jeste jedno prelepo iznenađenje, koje vam priprema vaš partner. Dakle dolaze lepi i mirni dani puni sreće i ljubavi, praznični dani koje ćete dugo pamtiti. Iskoristite period koji dolazi da se opustite i zabavite i potrudite se da Novu godinu dočekate punog srca i punih džepova, jer vi to definitivno zaslužujete. Praznike ćete dočekati skromno u svom porodičnom domu, jer se tu osećate najlepše i najudobnije. Poruka rajske ptice glasi: „Verujte u čuda, jer čuda se dešavaju!“. ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3 )

Стране: 1 2 3