RAJSKE PTICE su simbol SREĆE. Izaberite jednu i saznajte u kakav RAJ će vas odvesti i koliko SREĆE vas očekuje do kraja godine.

RAJSKE PTICE su simbol SREĆE. Izaberite jednu i saznajte u kakav RAJ će vas odvesti i koliko SREĆE vas očekuje do kraja godine.

4 новембра, 2018 Off By botanika

Postoji mnogo vrsta rajskih ptica, ali samo jedna zajednička osobina za sve njih: one donose sreću! Ove ptice su poznate po svom šarenom perju, gotovo da nema boje koju ne nose, zato se i zovu rajske, jer su prelepe. Žive uglavnom u šumama Australije i na Novoj Gvineji, ali ovaj put vi ih možete pronaći baš ovde. Izaberite jednu i saznajte šta će vam se lepo desiti za vreme novogodišnjih praznika.

PTICA 1
Vi ste neko ko veoma često razmišlja o svojim učinjenim delima i vrlo često pogledate iza sebe, da bi ste ocenili da li je period iza vas uspešan ili ne. Pošto je ova godina već pri kraju, sigurno ovih dana razmišljate o svojim rezultatima i o tome da li ste bili uspešni. Vi težite dobrim rezultatima u životu i puno radite, ali se čini da ste i dalje nezadovoljni i da vam nešto fali. To je upravo sreća, koju vam ova rajska ptica šarenih krila donosi u dom. Ono što je vama u životu svakako najbitnije jeste porodica, jer vi znate da cenite prave vrednosti. Ova ptica upravo za vas predviđa mnogo lepih trenutaka u krugu porodice, koja je ujedno i vaša oaza mira posle svakog napornog dana. Takođe, kraj ove godine obeležiće mnogo lepih trenutaka sa voljenom osobom i to će vas ispuniti beskrajnom srećom. Rajska ptica koju ste odabrali odneće sve vaše brige i probleme i vi ćete napokon moći da se opustite i uživati u društvu svoje voljene osobe. To je ono što vam je nedostajalo, da se prepustite lepim trenucima i sreći, da volite i budete voljeni, zato iskoristite novogodišnje praznike za uživanje sa vašim dragim prijateljima i voljenom osobom. ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

Стране: 1 2 3