Horoskop po ciganskim kartama za novembar 2018: Devicu opsedaju udvarači, Škorpija potroši sve što zaradi, Lav spreman da pregazi svaku prepreku

Horoskop po ciganskim kartama za novembar 2018: Devicu opsedaju udvarači, Škorpija potroši sve što zaradi, Lav spreman da pregazi svaku prepreku

4 новембра, 2018 Off By ludarito

RAK

SMRT-LJUBAVNICA-DETE

Ljubav

Ono što je divno jeste da Rakovi konačno zatvaraju poglavlje zvano „prošlost“ i okreću se na drugu stranu, puštajući nove ljubavi u svoj život. Neki od vas su shvatili da ne mogu i ne žele više da čekaju na osobu koja je dugo bila u njihovom životu i da je vreme da krenu dalje. Drugima će se istovremeno pojaviti i nova i „stara“ osoba i nakon kratkog oklevanja, ipak će dati prednost budućnosti. U svakom slučaju, ulazite u novo životno poglavlje kada je ljubav u pitanju i nemojte sputavati sebe! Oni u vezama i brakovima mogu podići odnos na viši nivo, čak i razmišljati o prinovama.

Posao

I kad je posao u pitanju očekuju vas značajni noviteti. Doduše, možete obnoviti saradnju sa osobama sa kojima ste ranije radili, ali sada pod povoljnijim uslovima. Ovo je dobar period i za nezaposlene Rakove, koji bi nakon dugo čekanja konačno mogli dobiti pravu priliku za sebe. Po pitanju finansija – iako u novembar ulazite opterećeni troškovima i dugovanjima, nećete biti nezadovoljni prihodima.

Zdravlje

Hronični bolesnici bi mogli osetiti olakšanje u drugom delu meseca. Kod mlađih Rakova – povremeno smanjen nivo energije i manji padovi imuniteta.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5 6 7