Žena ŠKORPIJA : Ako je VOLITE i poštujete, ona će vam ULEPŠATI život, ali ako je povredite kazniće vas duplo više.

Žena ŠKORPIJA : Ako je VOLITE i poštujete, ona će vam ULEPŠATI život, ali ako je povredite kazniće vas duplo više.

3 новембра, 2018 Off By botanika

Škorpije su svesne koliko vrede i koliko poštuju druge i zato nikada neće dozvoliti da ih ponizite i povredite. One su uvek spremne da uzvrate istom merom. Čak i kada svi drugi odmahnu rukom i kažu „Ma pusti, nije više važno“ ona i dalje tačno zna čime ste je povredili, ona ne zaboravlja i spremna je da vam uzvrati udarac kad-tad!

 

Vrline – Vrline Škorpije su to što su veran drug, uporne, prilagodljive, sklone kompromisu, hladnokrvane u opasnosti, ima impulsa u radu, mobilane su, prelaze preko sitnica i umeju  da uproste stvari.

Mane – Mane su im sarkazam, ironija, sklonost da se sveti, ljubomora, samovolja, skepticizam, netrpeljivost, gordost, naglost, težnja ka popularnosti.

Vole – Škorpije vole tajna oružja, tajne pokrete, uzbuđenja, stalne promene i nove sisteme, opasne misije i  da steknu potajno divljenje.
Ne vole – Učmalost, konvencije, trgovačke smicalice, kao i sjaj aristokratije.
ZDRAVLJE – Osobe rođene u ovom znaku su snažne i otporne konstitucije. Zdravlje ih služi bolje od ostalih ljudi. Škorpije su veoma rezistentne i s lakoćom se regenerišu. Njihov organizam traži redovan odmor, a najslabije tačke Škorpija su nervni sistem i sinusi.  Kada su bolesni oni se vrlo uspešno leče autosugestijom.

 

Стране: 1 2