Žena ŠKORPIJA : Ako je VOLITE i poštujete, ona će vam ULEPŠATI život, ali ako je povredite kazniće vas duplo više.

Žena ŠKORPIJA : Ako je VOLITE i poštujete, ona će vam ULEPŠATI život, ali ako je povredite kazniće vas duplo više.

3 новембра, 2018 Off By botanika

Žena Škorpija Najseksipilniji znak Zodijaka, nedokučiva žena puna strasti. Njeno najsnažnije oružje je njen prodoran pogled. Ako je povredite spremite se da upoznate njenu mračnu stranu. A kada voli, voli celim svojim bićem i isto očekuje od svog partnera ili prijatelja.

Veoma pametna pripadnica Zodijaka, koja ne gubi svoje vreme i na veoma mudar način zna da Iskoristi svaki trenutak vremena. Veoma pažljivo bira ljude koji će biti u njenoj blizini i kraj sebe je imaju samo oni odabrani, iako je mnogo onih koji je žele. Ova žena je nesebična i veoma duhovita i prava je čast imati je kraj sebe i za prijatelja i za partnera. Ako joj se dovoljno približite, upoznaćete njenu divnu stranu i zavolećete ovu ženu. Ali ipak ima i onih drugih, koji upoznaju i njenu mračnu stranu. iako ona to ne želi. Žena Škorpija je dobra i plemenita i ima poštovanje za svakoga.

 

Ako je volite i poštujete ona će vam ulepšati život ,ali ako je naljutite i slažete ona će vam zagorčati život. Jer ona neke stvari prosto ne toleriše. Žena Škorpija ne voli laži i ne prašta izdaju, ona je neko ko je veoma mudar i ako pokušate da je slažete, nećete ni uspeti u tome, jer će ona znati istinu.

Ona veoma dobro čitaj ljude i tačno će znati kada ste je slagali. Tako da to nije preporučljivo, da na bilo koji način slažete i povredite ovu ženu, jer ćete videti njenu mračnu stranu, a tada se ničemu dobro ne možete nadati. Ove žene su veoma rečite i iskrene i nikada neće ostati nedorečene, niti će vam ostati dužne. One su spremne lošim ljudima, koji ih povrede, jednostavno život zagorčati. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2