PET ZNAKOVA čekaju NAJVEĆE PROMENE u 2019. godini: Život će im se okrenuti za 180 STEPENI

PET ZNAKOVA čekaju NAJVEĆE PROMENE u 2019. godini: Život će im se okrenuti za 180 STEPENI

3 новембра, 2018 Off By ludarito

4. Jarac

Ova godina biće velika za vas – neće vas ništa uplašiti, u svakom polju života koračaćete stazama kojima ranije niste smeli. Iako ste nekad bili usamljeni vuk, sada tražite društvo i više se ne bojite da otvorite svoje srce. Ova godina može da započne s nekom neizvesnošću u vašem životu zbog odluke koju nećete moći da donesete u decembru 2018. Od 6. januara do 6. februara donećete odluku ili ćete se predomisliti oko nečega što ste pre odlučili. Odnosi sa drugim ljudima mogu da budu područje testiranja ove godine. Važne lekcije dolaze od drugih od maja avgusta.

Lične prilike za Jarca:

Ova godina doneće vam više putovanja, a samim tim bićete u prilici da se susrećete sa osobama koje mogu da vam pomognu u napretku.U januaru možete da donesete neke važne odluke i da postavite ciljeve. Od jula do septembra najbolje je vreme za njihovo ostvarenje.

 

5. Ribe

Kao intuitivna Riba, verovatno već znate da će 2019. biti godina promena! Zato ste već spremni da stavite svoje dileme i strahove na stranu kako biste postigli svoje snove. Čak i ako to znači da morate da budete snažniji od onoga na šta ste navikli, ostavićete sa strane svoju stidljivu stranu. Mnogi novi i neobični događaji mogu da se dogode u narednoj godini. Možda ćete biti malo nemirni i tražićete nova iskustva, razbiti rutinu koja guši individualnost. Možete čak da pokažete neke pobunjeničke tendencije, pogotovo ako drugi ljudi pokušavaju da vam nametnu ograničenja – jun je takvo vreme. Odnosi mogu da budu područje u kom ćete doživeti veliki užitak i prosvetljenje, a početak maja donosi vam priliku. Važne odluke donose se u avgustu i septembru.

Lične prilike za Ribe:

Ove godine morate da budete iskreni prema sebi i da sledite neke svoje jedinstvene ideje, samo vas to može dovesti do nekih buntovnih akcija sredinom godine. Od sredine januara do sredine marta mnoge planete će vam pomoći u novim područjima vašeg života – imate podršku i osećate da je ovo vaše vreme za promociju vaših ideja. Oni rođeni 19. i 27. februara najviše će osetiti promene.

Стране: 1 2 3