PET ZNAKOVA čekaju NAJVEĆE PROMENE u 2019. godini: Život će im se okrenuti za 180 STEPENI

PET ZNAKOVA čekaju NAJVEĆE PROMENE u 2019. godini: Život će im se okrenuti za 180 STEPENI

3 новембра, 2018 Off By ludarito

2. Lav – Dolazi do pozitivne promene

Za vas, 2019. je godina razumevanja i realizacije. Konačno ćete preduzeti potrebne korake kako biste ostvarili sve ono o čemu ste maštale. Možda to neće biti uvek mirno i bez problema, i možda nećete olako savladati prepreke koje će vam doći, ali ćete svakako dati sve od sebe. Sve u svemu – promene će u najvećoj meri biće pozitivne, posebno kada je u pitanju ljubav – naći ćete pravu, ako je već nemate. Prvih meseci više ćete biti usresređeni na prijatelje i odnose, ljubav i finansije, a možete doživeti nekoliko iznenađenja koja dolaze početkom godine preko druge osobe. Od kraja juna do oktobra je najproduktivnija faza za lični razvoj.

Lične prilike za Lava:

Vaš produktivan period počinje krajem juna i traje do početka oktobra. Imaćete više energije, elena i uopšte entuzijazma za život, posao i odnose. Onima koji su rođeni od 4. do 6. maja i od 26. do 28. aprila ovo će biti važna godina na području ljubavi. Oni rođeni 11. i 17. avgusta ove su godine u glavnoj fazi rasta, a krajem avgusta postići ćete svoje ciljeve.

 

3. Devica – Godina velike promene

Vi ćete, bez obzira na svoju stidljivost, ove godine izaći iz ljušture u kojoj ste se skrivali. Napokon ćete se rešiti strahova i briga koje nosite, i preuzećete kontrolu nad svojim životom. Ovo će biti godina u kojoj ćete raditi sve što želite i konačno ćete staviti tačku na sve ono što vas je opterećivalo i nije vam se dopadalo. 2019. ima sve kosmičke sastojke za posebnu godinu za one rođene u znaku Device, kako u ličnom razvoju, tako i u partnerstvu i odnosima. Promena će se osetiti na ovom području od septembra 2018. i nastaviće se iduće godine. Ovo je idealna godina za brak ili za povećanje zajednice, a mnogi u ovom znaku postaće roditelji ili će doneti na svet neke nove ideje.

Lične prilike za Devicu:

Vera u sebe i poboljšanje stava prema životu su mesto gde leže vaše najbolje mogućnosti.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3