Ove znakove očekuje jedna od najboljih nedelja ikada – novac, provod, ljubav i dobro zdravlje

Ove znakove očekuje jedna od najboljih nedelja ikada – novac, provod, ljubav i dobro zdravlje

3 новембра, 2018 Off By ludarito

STRELAC

Razmišljate vrlo temeljno o svom radu, morate sami da gradite svoju karijeru. Previše radite kao da nema radnog vremena. Pomoć i dobra saradnja sa Vagom ili Rakom. Novac i veću zaradu možete ostvariti sa Jarcem ili Ovnom. Oni koji su u braku biće prilično posesivni prema partneru. Ako ste sami onda nemate neki poseban osećaj za partnerstvo. Dobro vam je kako god. Možda bi bilo dobro da prihvatite ljubav sa osobom koja je povučena i nije previše energična. Proverite krvnu sliku.

 

JARAC

Neki saradnici i klijenti nisu pokazali zainteresovanost. Zbog toga vam je posao stao ali to nije razlog da i vi stanete. Jarac je istrajan znak pa ćete i dalje gurati svoje planove, ideje a pre svega promeniti one saradnike koji se nisu pokazali kao odani i fer plej igrači. Novac zarađujete početkom, a sredinom sedmice zarada dolazi kroz neki iznenadni posao. Emotivno ste vezani za znak Bika, prihvatite ljubav. Zdravlje vam je povezano sa plućima i alergijom.

 

VODOLIJA

Otvoreni ste za svaku vrstu dijaloga, slobodni ste u svom izražavanju i možete biti neko ko prednjači u svojim idejama, ali neće biti sve prihvaćene. Nije potrebno preterano da se nervirate zbog toga jer za vas je bolje da to čuvate za sebe i neku vašu bolju budućnost. Ponovo pokazujete nepoverenje prema voljenoj osobi. Nije potrebno da se okrećete takvim osećanjim jer vam mogu naneti štetu i na kraju samoću koju niko u principu ne voli. Zdravstveno možete imati problem sa digestivnim traktom.

 

RIBE

Poslovno gledajte da se istaknete u delatnostima koji traže kolektivni rad. Imate smisao za zajednički rad i podučavanje drugih. Petak je dan kada ćete imati susret važan za dalji napredak u poslu a novac od ponedeljka. Mnogo ulaganja i angažovanja daće rezultate na polju ljubavi. Partner koji je moćan će biti blizu vas i osvojiti vaše nežno srce. Računajte na udvaranje jednog Strelca ili Bika koji traži mnogo pažnje. Zdravstveno ste psihološki rasterećeni.

Стране: 1 2 3 4