Ove znakove očekuje jedna od najboljih nedelja ikada – novac, provod, ljubav i dobro zdravlje

Ove znakove očekuje jedna od najboljih nedelja ikada – novac, provod, ljubav i dobro zdravlje

3 новембра, 2018 Off By ludarito

LAV

Veliki planovi za jedan ovako ekstrovertan znak daće rezultate. Tokom nedelje ćete morati da sarađujete sa osobama koje su zahtevne. Vodolija vam može biti od pomoći ili previše teška za neka dalja pregovaranja u zavisnosti od podznaka. Ako je Vaga ili Devica možete bolje da obezbedite sebi i drugima odličnu zaradu. Pred kraj nedelje očekujete dobar provod i neka ozbiljna veza vas neće zanimati preterano. Lav u braku brine o finansijama. Zdravlje vam je dobro, sem manjih nervoza.

 

DEVICA

Previranje je deo vaše poslovne sudbine. Kako je blagorodni Jupiter pred kraj Škorpije imaćete sve izglede da svoje znanje, inteligenciju pokažete drugima. Problem sa jednim Ovnom ili Bikom na radnom mestu. Savet vam je da se ne uplićete u bilo koju prepirku ili nadmudrivanje sa njima jer su u nekoj verbalnoj borbi jači od vas. Ali vi pobeđujete u mišljenju i iznošenju činjenica – mudrost je na vašoj strani. Brak je dobar a slobodni imaju vezu sa Strelcem. Čuvajte čulo vida.

 

VAGA

Imate zaostale poslove, takođe budite oprezni oko nekih novih poslovnih predloga. Pomoć od osobe u znaku Bika. Interesovanje za svaki novi posao u vama budi nadahnuće i optimizam. Emotivni život vam je podeljen na one koji žele ili imaju tajnu ljubav i one koji pored svega žive dobro u svom braku. Ako ste slobodni onda bi trebalo kvalitetno da se vežete za osobu koja insistira na zajednici pa i braku. Odmor je jedan od metoda lečenja ovog znaka, ali teško da ćete imati priliku za pauzu!

 

ŠKORPIJA

Sunce je zakoračilo u vaše sazvežđe, pa ćete biti jači i dominantniji. Dobra saradnja sa osobom koja već ima izgrađene pozicije i karijeru. Potreban vam je neko ko je jak i sposoban da vodi projekat koji zamislite, tu je i dobra zarada. Škorpija u braku mora da ostavi slobodnog postora partneru. Više slobode i vazduha koji doprinose boljim odnosim u zajednici. Slobodne Škorpije se nadaju i dalje starim ljubavima i razmišljanja o povratku. Zdravlje vam je povezano sa upalama.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4