Težak period za 3 astro znaka: Vladavina Škorpije komplikuje stvari do 23. novembra!

Težak period za 3 astro znaka: Vladavina Škorpije komplikuje stvari do 23. novembra!

31 октобра, 2018 Off By ludarito

Vladavina Vage je završena i 23. oktobra počela je vladavina Škorpija koja će trajati do 23. novembra. Energiju Škorpije osetiće svi znaci Zodijaka…

 

Škorpije su poznate kao misteriozne osobe, a pošto je ovaj znak pod uticajem Marsa, ova „ratoborna“ planeta će mnogim horoskopskim znakovima doneti promene na svim poljima. Neki horoskopski znakovi će imati depresivne dane, neki će biti napeti ljuti, dok će neki morati da uspore i sačekaju da ovaj period prođe.

 

Za vreme ovog perioda sledeća tri horoskopska znaka očekuje težak period, ali ovo nije kraj sveta. Ponekad je potrebno usporiti i pripremiti se za putovanje koje vas čeka u budućnosti.

 

Strelac

Nema panike. Uskoro će Jupiter ući u vaš znak što je sjajno za vas. Ali do tada, u sezoni Škorpije, vreme je da usporite i napunite baterije. Napravićete još jedan krug oko Sunca i potreban vam je kompletan odmor koji možete koristiti.

U stvari, ako ne želite da provedete vreme sami, ova sezona je period kada morate da prihvatite usamljenost. Nema potrebe da se plašite. Svi zaslužuju malo odmora.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3