Sa Lavicom niste običan čovek već supermen, sa RAČICOM imate sve od komedije, preko horora do drame

Sa Lavicom niste običan čovek već supermen, sa RAČICOM imate sve od komedije, preko horora do drame

31 октобра, 2018 Off By ludarito

 

DEVICA

Sve što zna, zna duplo bolje od vas. I vas će naučiti šta znači spoznati. Život će vam biti oslobođen iluzija i neće postojati ništa više što bi vas moglo zaustaviti na putu ka uspehu. Uz nju ćete imati veliku karijeru. To je žena koja će vas najzad pustiti da se bavite za vas značajnim stvarima, bez insistiranja na suvišnoj sentimentalnosti.

Njoj je ljubav u delima, ne u rečima. Bolesni ste? … Ne treba vam doktor, tu je ona i njen dubok osećaj odgovornosti. Sve što traži od vas je da budete istiniti i vredni, a ona je to isto tako duplo više od vas. Deca su joj dobro organizovana, a i obično najbolji učenici… pametna na mamu.

 

VAGA

Ona zna šta su sklad i harmonija i to zna duplo bolje od vas. Ona je čvrsta kao čelik kada treba ukloniti prepreke s vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba opustiti napete živce i vratiti veru u sebe. Suvereno će vas voditi kroz život, ali će to raditi tako ljupko i ženstveno da nećete imati baš ništa protiv.

Vi znate da ona diše za vas i da ste bez nje pola čovjeka. Sve što trebate učiniti je da ne dopustite ni da ona bez vas bude pola žene … ništa prirodnije, kada je ona već od vas stvorila ispunjenu i kompletnu ličnost. Obično je ljepa i graciozna, a i kad nije u najboljem izdanju, osećaćete se bar duplo ružnije i nezgrapnije od nje. I ne samo to, znaće od svega oko sebe napraviti sklad i lepotu.

Deca su joj omiljena u društvu i velike estete. Uči ih da je tata zakon.

 

ŠKORPIJA

Ona nije žena, već čarobnica koja vas je omađijala od prvog trenutka. I budite sigurni, unapred vas poznaje bar duplo bolje od vas. Da bi vas usrećila – popeće vas na najviše vrhove ispunjenja, da bi vas očeličila – bacit će vas u najdublje ponore iskušenja … ali jedno je sigurno … vi više nećete biti običan čovek, već junak poput Ahila ili Hektora, spreman i život založiti za samo jedan njen osmeh.

Ako je za utehu, i ona bi svoj život dala za vas. Dokažite joj da ste toga vredni. Prođite hrabro sa njom kroz sva iskušenja i nikada, nikada je nemojte izdati. Naučićete šta je prava posvećenost i strast, tako što ćete strastveno voleti njeno srce, telo i duh. Uz nju ćete saznati šta je strast, odanosti. Sve što traži od vas je da joj dozvolite da vam veruje. Decu će od malena učiti da su predodređena za velika dela.

 

STRELAC

Možda vi mislite da i imate nešto sreće, ali budite sigurni da je ona ima troduplo više od vas. I to ne zato što ste joj se vi “dogodili”, već zato što je toliko mudra, plemenita i odvažna, da su je bogovi izabrali za svoju miljenicu. Ne morate više igrati igre na sreću, jer će vas uz nju život naglo početi zasipati svojim darovima – bićete sretniji, ispunjeniji i bogatiji nego što ste ikada bili pre nje.

Uz nju će vam ostale žene delovati kao prefrigrane, jer će vam samo ona uspeti osloboditi srce potpunom iskrenošću. I ne dobijate samo ženu, već i najboljeg prijatelja na svetu, koji vam želi dobro više nego sebi.

Uzdizaće vas svojim iskrenim odobravanjem, oduševljavati vas svojim britkim umom … jedno je sigurno, s njom je život avantura. Ona je u srcu putnik, istražitelj dalekih svetova i pružiće vam ruku da i vama pokaže sve ono za šta ste bili uskraćeni dok niste sreli nju. Nemojte ni slučajno pokušavati je sputati! Ona je vatrena. Deca su joj iskrena, puna optimizma i vere u sutra … na mamu.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4