MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Evo ko će napredovati i dobiti povišicu, a koga čeka ljubavni neuspeh i patnja

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Evo ko će napredovati i dobiti povišicu, a koga čeka ljubavni neuspeh i patnja

31 октобра, 2018 Off By ludarito

STRELAC

POSAO: Ovo je mesec kada se treba maksimalno angažovati. Imate aspekat retro Venere koja se nalazi u Vagi, kući prijateljstva, primljene ljubavi, omogućiće da se bavite poslovima koji će vam doneti prosperitet. Ako zarađujete kroz državnu instituciju morate biti spremini na velike promene. Verovatno će se desiti grandiozna reogranizacija što bi bilo dobro za vaš rad i samu funkciju na radnom mestu. Iako osećate pritisak, imate psihološku napetost, spremni ste na svaku ozbiljnu promenu koja će vam doneti još više slobode i mogućnosti da napredujete. Ovo je ozbiljno vreme za sve Strelčeve koji misle da napreduju i ostvare svoj san. Treba da koriste svoj unutrašnji glas. Saradnja sa Rakom plodonosna. Bik može da pomogne finansijski. Lav je idealan za putavanje. Novac vam stiže brže nego što ste mislili.

LJUBAV: Uvek osmeh na licu, optimizam želja za dobar provod. Jednostano sunce sija. Planeta ljubavi Venera u vašem jedanaestom polju mora da donese dobrobit. Ipak retro Merkur koji je u 1.polju daće tešku komunikaciju i razumevanje s vremena na vreme. Strelac zna da prasne, podvikne ali nije zlonameran. Pokušajte bar da balansirate u vašem odnosu prvih nedelju dana, dok ne prođu teži aspekti, pa ćete lakše pokrenuti točak ljubavi pod lakšim uticajima planeta.

ZDRAVLJE: Možete imati problem hronične prirode. Ulaskom vladar Jupitera morate obratiti
pažnju na kukove, pluća i krvnog pritiska.

 

JARAC

POSAO: Zapravo novembar je bolji mesec za Jarečeve jer će imati više snage i energije da nešto menjaju. Okolonosti u kojoj se nalazite stalno variraju. Merkur retrogradan u 2. Polju novca i nekretnina daće stagnacju ali čim krene direktnim hodom situacija se menja. Finansije jesu stresan faktor za svakog Jarca ali poznavajući vaš cilj i ambiciju, bićete ipak puno snage i mogućnosti da ostvarite svoj plan. Morate sami da pronađete svoj stil i put rada, jer jedino tako dobro radite i stičete samopouzdanje. Prva dekada Jarčeva ima dosta smisla da sami organizuju posao. Više sreće drugoj dekadi kod zarade, dok oni rođeni u trećoj dekadi, posao cveta samo ako su samostalni u delatnosti od koje zarađuju. Budite oprezni u početku meseca sa Škorpijom jer može da vas uspori ili pokaže sumnjičavost. Svakako da ćete zarađivati dobro već od 12. novembra, možda ćete uživati i pozajmicu.

LJUBAV: Sa retrogradnom Venerom u 10. polju, nije lako imati vezu, ukoliko ste slobodni Jarac. Privlače vas muškarci, žene u braku, dugogodišnjim vezama, koji su uspešni, moćni. Verovatno da ćete imati virtuelnu ljubav. Takva iluzija ne traje dugo i nemoguće je ostvariti u realnu vezu, bar u vašem slučaju jer Jarac uvek ima prohteve ili neke zamerke. Ukoliko budete u društvu nekog zemljenog znaka kao što su Bik, Devica i muški Jarac, onda vam se pruža prilika da ostvarite nešto realno i lepo. Ukoliko se vezujete za vazdušne znakove poput Vodolije, Blizanci, Vaga, imaćete dobar provod ali ne toliko emocije i ljubavi. Osoba iz znaka Ribe ili Rak će vam pomoći da pronađete svoju iskrenu dušu i pravu emociju u sebi. Preporučljivo je da idete na putovanje.

ZDRAVLJE: Nije lako biti Jarac pod teškim nebeskim kvadratima. To su aspekti koji ukazuju na otežanja, tegobe, probleme. Tokom novembra ćete imati više mogućnosti za oporavak ili neko novo pročišćenje kroz mentalno oslobođenje ili telesno, kroz fitnes, yogu ili neku drugu veštinu alternativnih ponuda.

 

VODOLIJA

POSAO: Karijera jako naglašena. Promene su tokom celog meseca i možete očekivati da imate zaista dobar period. Nemate sumnju da neće ići kako treba. Ono što je važno da znate jeste da ste u pravo vreme započeli zamišljeno. Mars u osmom polju daje dodatnu energiju i podstrek da se uradi nešto što nije do sada. Imate dobre aspekte koji ukazuju na dobar posao i konačno vaše predvođenje u radno okruženje. Treba sačekati ulazak Merkur u Strelac, koji će vas osoboditi i dati nove ideje i šansu da sve što naumite projektujete u delo. Novac vam stiže kroz udruženja, rad na socijalnim mrežama. Ako ste vezani za modu onda ćete dobijati ponude za koje niste sanjali, i tako sebi povećati budžet. Ukoliko radite u administraciji onda imate sve šanse da potpišete ugovor koji će vas povezati sa inostranstvom, možda i odlazak, rad u drugoj državi. Sve u svemu novac vam neće nedostajati, ovog puta!!!

LJUBAV: Osećaj samoće ili usamljenosti biće potisnut posebno kada se prirodni vladar kuće ljubavi i zaljubljenosti Merkur krene retrogradno. Verovatno će biti neko sa posla ili vašeg bližeg okruženja. Birajte partnera koji će da vas najsmejati i unese u vaš život dodatni optimizam. Potrebno vam je da se okrenete lakšim vezama, druženjima. Dosta ste bili vezani za nekog ko vam nije doneo sreću i raspoloženje. Dobra prilika za vezu je Strelac, Blizanac ili Rak. Moguće su tajne ljubavi, udvaranja onima koji rade u velikim državnim institucijama a vezane su za uniformu.

ZDRAVLJE: Čuvajte srce, stomak, koji je u ove hladne dane za većinu znakova osetiljiv. Način ishrane menjati jer Uranova energija iritira energiju Meseca (stomak).

 

RIBE

POSAO: Novembar je mesec nagrada, unapređenja za vas posebno ako radite u nekoj velikoj državnoj instituciji. Verovatno ćete imati važan poslovni put u inostranstvo. Taj put vam može promeniti život. Neke Ribe imaju prednost da dobiju nagradu, unaprađenje samim tim i veću zaradu. Budite sigurni da će vam novac stizati i više nego što očekujete. Sarađujte tokom meseca sa ženom Bikom koja je vaša velika podrška i prijateljica. Zatim sa muškim Jarcem koji je dobar kritizer ali njegovi saveti jesu dobri trajni za vas. Takođe sa muškom osobom iz znaka Ribe možete imati dobro razumevanje.

LJUBAV: Vaša ljubav je na vašem radnom mestu. Negde ste svesni toga ali kao i svaka Riba se povlačite i imate nevericu i sumnju. Vreme je da se oslobodite i iskoristite Jupitera u Strelcu i retro Veneru koja će dati zaista uzbudljivog i dinamičnog parnera. Osoba može biti Strelac, Bik, Vaga. Strelac vas vodi napolje, u društvo u svet. Bik vam je kućni tip sa kojim pijete jutarnju kafu i ne razmišljate o telesnoj težini, Vaga vam je zanimljiva jer vas pokreće kroz unutrašnji rad dok vas Škorpijon budi kroz “niske strasti”. Muškarac Ribe traba više vremena da posvetite sebi, svom fizičkom telu, zdravlju. Jako je važno da brinete o svom telu jer vaša partnerka voli zgodnog, lepog, doteranog muškarca pored sebe.

ZDRAVLJE: Pokušajte da se odvojite od težih fizičkih poslova. Ako ste kancelariski tip, onda problem srca, vena i kolena.

Стране: 1 2 3 4