MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Evo ko će napredovati i dobiti povišicu, a koga čeka ljubavni neuspeh i patnja

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Evo ko će napredovati i dobiti povišicu, a koga čeka ljubavni neuspeh i patnja

31 октобра, 2018 Off By ludarito

DEVICA

POSAO: Devica može sve da izdrži ali moraće da obrati pažnju na zdravlje, posebno ako je radnik u administraciji. Naglašena šesta kuća sa Marsom u njoj daje da morate biti maksimalno oprezni šta god da radite. Jako je važno kakav vam je nastup sa klijentima i saradnicima i autoritetima. Mars daje da osoba prasne u trenutku ne razmišljajući o posledicama. Verovatno ćete imati vezanost za dugovanja, kako vama tako i drugima. Možda će vas Blizanac, Lav ili Vodolija pritisnuti. Ali morate imati svoj stil i stav. Odlično bi bilo da radite poslove koji su vezani za malu proizvodnju ili ako radite u velikim državnim sistemima, institucijama poslove istraživanja ili administracije. Retrogradni Merkur traži da sačekate njegov prolaz. Dobar period za novac od 16.novembra.

LJUBAV: Verovatno odvajanje od partnera zbog nerazumevanja ili nerešene prošlosti. Niste više spremi da se mučite i da trpite one ličnosti od kojih realno nemate zadovoljstvo. Potrebna vam je ljubav i to iskrena. Nemate nekih prilika koje mogu da vas oduševe. Veoma ste teški i probirljivi. Imate čišćenje uma koje vam pomaže da shvatite svoje želje. To je dobro za sve slobodne Device, jer neće u budućnosti stvarati idealizaciju partnera ili stalno tražiti “princa na belom konju”. Ulaskom Venerom u znak Vaga daće šansu za ljubav. Ovo je ljubav koja dobija na vremenu razvija se postepeno i tako postaje sve jača.

ZDRAVLJE: Merkur retrogradan daće problem vena.

 

VAGA

POSAO: Vage su znak sa gvozdenom voljom. Zapravo, vaš posao je vaša zabava. Ovaj mesec je pun angažovanja. Bićete pomalo rasejani, ali vaš osnovni princip a to je uspeh neće vas napustiti. Sposobni ste da zaradite, organizujete i zaposlite druge. Poseban odnos sa novcem imate u toku novembarskog perioda. Pomoć ili saradnja sa Škorpijom, Devicom, Blizancima, Lav mogu biti od velike koristi. Škorpijon zna da prepozna šta vam je potrebno da biste zaradili. Devica ima stil koji je vama lako prepoznatljiv, posebno ako se bavite kreativnim radom. Odlične savete i ideje primićete od nje. Blizancima su vam bliski zbog lake i dobre komunikacije, dok Lav kao i uvek drži sve pod kontrolom a posebno kada su novčani transferi aktuelni. Novac zarađujete svake nedelje. Najbolje od druge polovine meseca.

LJUBAV: Vage u braku prva tri dana mogu imati teža sa partnerom. Nećete znati kako da iskažete pokažete ličnu emociju partneru. Zbog opozicije sa Uranom i retro Venerom bićete “nedostupni”. To ne znači da vi ne volite ili ste nezainteresovani, već želite svoj mir, slobodu misli, duha reči. Iako će vaš partner biti pomalo iznenađen, blago “šokiran” takvim ponašnjem pokušajte da mu objasnite da je to takvo stanje duha koje traži pročišćenje. Naravno da vas on može opteretiti svojim finansijskim stanjem i podići vam nivo neraspoloženja, ali to su aspekti koji prolaze I ako ih ne prihvatimo i prepoznamo mogu nam dati i dalje neprijatnosti.

ZDRAVLJE: Morate da vodite računa dok god je Sunce u Škorpijonu na krvni pritisak. Jake nervoze, teške misli nisu prijatelj ovog sazvežđa. Zapravo preopterećeni ste poslom i stanjem u firmi ili privatnom biznisu. To vas vodi u teške misli, koje su obojene depresijom. Nije potrebno toliko da se trošite jer ćete imati olakšanje zadnje nedelje meseca.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Težak sam početak meseca. Od toga zavisi tok poslovanja i ambicije do kraja novembra. Iako je Sunce muški princip ipak ima uticaj na žene, posebno za one koje u svom natalnom horoskopu poseduju neharmonične aspekte, kvadrate, opozicije sa težim planetama poput Saturna, Urana, Neptuna i Plutona. One Škorpije koje su imale pravni problem na poslu moraju da istrpe period pomračenja Sunca i retro Merkura kako bi nastavile da rade i dalje. Ukoliko ste vezani za privatni posao, saradnike, morate obratiti pažnju na radnike da ne bi došlo do krađe ili loše orgranizacije posla. Novac i stabilniji priliv finansija od 13 novembra, najbolje pred sam kraj meseca.

LJUBAV: Slobodne Škorpije, imaju u sebi snažan osećaj sigurnosti u svoje emocije, da su vredne da ih pokažu ili poklone osobi preko puta sebe. Realni aspekti za takvo poznanstvo posle petog novembra. Oni koji su imali vezu i raskinuli mogu imati problem sa istim partnerom, koji će nastojati da vezu vrati na staro. Možete osetiti izvesne pritiske, pozive telefonom koji nisu prijatni. U nastavku meseca se savetuje da imate bolju komunikaciju ili da više vremena provedete van kuće. Ukoliko je partner dosta stariji od vas, onda morate obratiti pažnju na njegovo zdravlje posebno jer je Merkur retrogradan i daje problem zdravlja.

ZDRAVLJE: Škorpije moraju da povedu računa o bubrezima, bešika osetljiva, moguć odlazak u bolnicu. Merkur daće povratak bolesti, recidive, gde ćete svakako morati da se okrenete proveri zdravstvenog stanja.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4