MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Evo ko će napredovati i dobiti povišicu, a koga čeka ljubavni neuspeh i patnja

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Evo ko će napredovati i dobiti povišicu, a koga čeka ljubavni neuspeh i patnja

31 октобра, 2018 Off By ludarito

Godina nam je na izmaku, ali nama ne manjka dobrih prilika ni u ljubavi ni na poslu – poručuje horoskop za novembar.

OVAN

POSAO: Bićete okrenuti poslu tokom meseca. Mars kao vaš vladar i pokretač energije daće vam dodatnu snagu da se okrenete važnim delatnostima. Mars u Ribe ulazi sredinom meseca i traži perfekcioniste, tako da će i sam posao biti opipljiv, zahtevan, pa čak i težak. Najbolje bi bilo baviti se nekim intelektualnim poslom, internetom, dizajnom…. Iako će Merkur biti retrogradan možda neće ići brzo i lako na početku meseca ali naredne tri nedelje morate ubrzati sebe kako bi ste završili započeto i zaradili više. Nebi bilo loše kada bi muška figura bila finansijska podrška. Kreativnost sa Venerom u Vagi je pojačana i daje dobre aspekte u odnosu na vaš znak. Moguće da mnogi imaju problem sa nekretninama ili sa dugovanjima, kreditima. Svi koji planiraju put u inostranstvo mogu od samog početka da pokrenu tu energiju. Novac dolazi u više navrata posle 6. Novembra u mesecu i oko 17. i 24.

 

LJUBAV: Emocije prenaglašene. Mesec novembar počinje sa planetom Mesec u znaku Lav, prirodni znak ljubavi. Treba pripaziti prvih desetak dana u samoj komunikaciji i odnosu sa voljenom osobom. Ako su već postojale svađe, prepirke to može da se izvitoperi još više jer 9. novembra imamo ulazak Jupitera u prirodni znak Strelac a sve to može biti i uvećano. Mlađe devojke imaće fatalni susret ili zaljubljivanje na prvi pogled. Fatalna osoba za sve Ovnove u novembru je Strelac ili Jarac.

 

ZDRAVLJE: Iako Mars u Ribama zna da donese problem sa nervnim sistemom, Ovnovi ipak moraju da pripaze na krvni pritisak, oči i kičmu. Merkur koje je retrogredan u Strelcu u devetom polju predstavlja da morate da se vratite ispitivanju donjeg dela kičme, kukova.

 

BIK

POSAO: Posebnu intuiciju kada je posao u pitanju imaju Bikovi. Šesto čulo ih ne izdaje pri izboru posla, saradnika, i same organizacije delatnosti. Sunce u sedom polju partnerstva traži saradnju. Oslonite se na svoje unutrašnje snage. Teško ko može da predvodi to što vi možete kada je u pitanju posao i novac u pitanju. Merkur koji je retrogradan daje da će vam se stari saradnici vraćati ili tražiti savete. Morate biti realni, ali ne i previše emotivni. Novac vam stiže iz inostranstva i to iz zemalja koje nisu komšijske.

 

LJUBAV: Tokom novembra treba obratiti pažnju na ljubavini život. Zapravo žene mogu biti zanesene muškarcima koji rade poslove vezane za policiju, vojsku, detektive, uniformisani. To su obično muškarci koji nisu često kod kuće i žive neki svoj život. Ako ste u braku onda morate da obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom, koji nije prijatan za priču. Možda će više spominjati u ovom trenutku svoj posao, zdravlje kao opterećenje. Bolji period za brak je u trećoj nedelji meseca a savetuje se i put u inostranstvo kao kraći odmor.

Najbolje bi bilo biti u vezi sa nekim ko ima smisla za humor, voli izlaske, druženje više kućevan tip. Jer će te tu naći svoj unutrašnji mir i sreću. Slobodni Bikovi očekuju poziv iz inostranstva ili predlog da se upuste u vezu sa osobom koja je daleko od mesta stanovanja.

ZDRAVLJE: Prva nedelja daje otežanje. Možete imati hronično oboljenje kičme. Posećivati fiziotarapeuta.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4