Ljubavni horoskop za novembar 2018. godine: Bikovi su na tankom ledu kada je u pitanju ljubav, a Rakove očekuje romantičan i idiličan mesec!

Ljubavni horoskop za novembar 2018. godine: Bikovi su na tankom ledu kada je u pitanju ljubav, a Rakove očekuje romantičan i idiličan mesec!

31 октобра, 2018 Off By ludarito

STRELAC

Jupiter 8. novembra ulazi u Strelca. Jupiter vlada Strelcem. Bićete zabrinuti za sebe i svoje želje, pa biste mogli puno razgovorati sa voljenom osobom oko principa i uverenja. Ulazite u novu fazu razvoja na ličnom planu i novih istina, ali imajte na umu i želje osoba oko vas, najpre želje voljene osobe, inače biste mogli sami da ostanete. U ovom periodu imaćete potrebu da kažete sve što mislite i šta želite i koje ideje imate. Zračićete optimizmom, veseljem, samopouzdanjem i lako ćete osvojiti pažnju potencijalnih partnera koji su istomišljenici.

Ljubavni život Strelaca koji nisu u vezi je uzbudljiv i nestabilan. Povremeno ćete imati potrebu da eksperimentišete, da se igrate, zabavljate i flertujete, zatim da provodite više vremena sa prijateljima ili da učestvujete u grupnim aktivnostima. Merkur, planeta koja vlada vezama Strelca, je u Strelcu i 17. novembra kreće retrogradnim hodom. Kvadrat koji Merkur pravi sa Neptunom i Marsom ne daje sigurnost u postojanost veze i da veza ide u dobrom smeru, pa biste mogli doći do zaključka da se ne slažete najbolje sa voljenom osobom. Neki Strelci će se osetiti pod pritiskom, jer će voljena osoba želeti potvrdu osećanja, prosidbu ili brak. To može doneti dosta napetosti i komplikacija u odnosu.

 

JARAC

Početkom novembra 2018. godine razmišljaćete ozbiljnije o odnosu sa voljenom osobom, o braku i obavezama koje donosi.

Ako imate problema u braku sa voljenom osobom i ne slažete se dobro, ozbiljnije ćete razmišljati o razvodu i zajedničkim trenucima u prošlosti dok budete zbrajali plus i minus.Nemojte žuriti sa donošenjem odluke. Sve do 16. novembra 2018. godine retrogradna Venera (vlada kućom ljubavi, veza i flerta Jarca) vraća vas na prošla iskustva i ono što ste emotivno proživeli.

Ako ste tek ušli u vezu, pomisao na brak mogao bi vas plašiti ili na zajednički život. Kada Venera završi retrogradnim hodom donetćete odluku i osećanja i želje podelićete sa voljenom osobom. Ako niste u vezi, mogli bi ući u novu vezu sa osobom koju ćete upoznati preko posla ili službenih institucija. Ako ste u tajnoj vezi, imate avanturu ili u toksičnom odnosu, mogli biste raskinuti takav odnos nakon 23. novembra, najverovatnije nakon krize ili ucene, emotivne ili materijalne.

 

VODOLIJA

Jupiter prolazi kroz vašu 11. kuću (prijatelji, grupe, društvo) 8. novembra 2018. godine, što govori o intenzivnijem društvenom životu. Parovi koji su duže skupa mogu osvežiti svoj odnos i izaći iz dosade. Neki se mogu udaljiti od voljene osobe, tvrdeći da im treba više slobode kretanja. Poziv prijatelja je dovoljan da nađete izgovor za beg od voljene osobe. Na vama je kakav scenario će se odigrati, ali predlažemo vam da ne propustite priliku da unesete živost u vaš odnos i vratite se do tačke kada ste bili bliskiji, slagali se bolje i zabavljali se zajedno. Vladar kuće ljubavi Vodolije, Merkur, je u vašoj 11. kući, što je povoljno za Vodolije koji nisu u vezi i koji traže igre zavođenja, ali razna iskušenja čekaju i one koji su u braku. Merkur pravi napet aspekt sa Neptunom (od 13. do 20. novembra) i sa Marsom (25. i 26. novembra), šta znači da može biti komplikacija, zbunjenosti, iluzija, rasprava i svađa, najverojatnije zbog novca ili doprinosa u zajedničkom životu. Vladar partnerstva Vodolija ulazi u vašu 11. kuću 22. novembra. Tada bi mogli upoznati osobu koja zaslužuje vašu pažnju i sa kojom možete izgraditi dugotrajnu vezu. Poslednji dani novembra mogu biti dosta napeti, ali to će vam pomoći da raskinete vezu ili brak koja nije funkcionisala već neko vreme.

 

RIBE

Nedavno je u vašu 8. kuću ušla Venera i nastavlja se kretati retrogradno do 16. novembra 2018. godine. Glavne teme tokom ovog perioda su intimnost, ljubomora, posesivnost i emotivna ili finansijska zavisnost. Često se može čuti tvrdnja da su Ribe emotivno zavisne. Vreme je da ozbiljnije razmislite što za vas znači intimnost i što očekujete od bolje polovine. Neke Ribe će postati opsednute bivšom ljubavi. Bićete zavodljivi, ali nemojte to koristiti i ne ulazite u rizične afere. U trenutku kada Venera kreće direktnim hodom razne tajne mogu isplivati na površinu i uništiti vezu u kojoj ste. Merkur, planeta koja vlada partnerstvom Riba, uključujući i brak, kreće retrogradno 17. novembra 2018. godine.

Neskladan aspekt koji Merkur pravi sa Neptunom i Marsom donosi neslaganja i svađe. Neki se neće naći sa voljenom osobom po pitanju dugoročnih ciljeva i izbegavaće takve teme, dok će neki, uprkos razlikama naći način da funkcionišu zajedno. Rešenje može biti vrlo jednostavno: jedno drugom dajte više slobode i prostora. S vremena na vreme prihvatite savet voljene osobe, jer vam voljena osoba ne želi loše.

Стране: 1 2 3 4