Ljubavni horoskop za novembar 2018. godine: Bikovi su na tankom ledu kada je u pitanju ljubav, a Rakove očekuje romantičan i idiličan mesec!

Ljubavni horoskop za novembar 2018. godine: Bikovi su na tankom ledu kada je u pitanju ljubav, a Rakove očekuje romantičan i idiličan mesec!

31 октобра, 2018 Off By ludarito

DEVICA

Jupiter ulazi u vašu 4. kuću (kuću porodice, doma, emocionalnih korena) 8. novembra 2018. godine. To znači da će kod kuće vladati bolje raspoloženje i da ćete se bolje slagati sa osobama koja volite. Sa voljenom osobom dogovorićete kupovinu nameštaja ili obaviti potrebne popravke i poboljšati svoj životni prostor, a neki će se odlučiti za kupovinu novog stana ili kuće. U drugom delu meseca može nastati zbrka i može doći do nesporazuma i svađa sa voljenom osobom, zato što Merkur, vladar Device, u periodu od 13. do 20. novembra pravi kvadrat sa Neptunom (smeštenim u kući partnerstva). Povrh svega 17. novembra Merkur kreće retrogradnim hodom.

Tada bi mogli zaključiti da ne govorite istim jezikom ili da vas voljena osoba ne razume i ne podržava. Device koje nisu u vezi verovatno će tako i dalje biti kroz ovaj mesec, ponajviše zbog rezervisanosti i sumnjičavosti prema onima koji žele osvojiti srce Device. Najčešće te sumnje nisu neutemeljene, ali u nekim slučajevima to je samo zbog predhodnih iskustva što ih koči u ljubavnom životu. Mars 16. novembra donosi novu energiju i igre zavođenja će se intenzivirati. Budući da je Mars u napetim aspektima, nije isključeno da dođe do ljubomore, posesivnosti ili svađa zbog nekih porodičnih pitanja ili pitanja vezana za dom. U poslednjoj nedelji u mesecu može doći do zanimljivih susreta i privlačnosti koja će se odjednom pojaviti čak i kod onih najviše konzervativnih Devica.

 

VAGA

Retrogradan Uran se 6. novembra 2018. godine vraća u kuću partnerstva Vage i pravi opoziciju s Venerom, vladarem Vage. Budući da je i Venera retrogradna do 16. novembra, savetujemo da ne donosite važne odluke vezano za vaš ljubavni život.

Sa druge strane, ovo je odličan period za pomirenje i za pokretanje osetljivih tema, ali prije svega razmislite o svom pristupu. Kod nekih će parova zajednička sredstva i novac biti osetljive teme, ali treba uzeti u obzir neopreznost jednog od partnera u prošlosti. Većina Vaga zna da prilagodi svoje ponašanje kako bi privukle interes partnera, ili ako su stvarno same, kako da privuku nekog u svoj život. Nakon 16. novembra Mars, vladar partnerstva Vage, ulazi u 6. kuću Vage (svakodnevnih obaveza, organizacija svakodnevice, posao). Voljena osoba može postati zabrinuta zbog zajedničkih obaveza. Ova tema može doneti svađe i možda svoje želje nećete moći objasniti dovoljno jasno, zato što Merkur kreće retrogradnim hodom 17. novembra u 3. kući Vage (komunikacija i učenje). Kada sa voljenom osobom komunikacija nije dobra, treba da budete taktični i strpljivi.

 

ŠKORPIJA

Do 16. novembra 2018. godine vladar veza Škorpije je retrogradan, u 12. kući Škorpije, a to dokazuje da je vreme da sada dobro sagledate svoj ljubavni život. U pravom ste periodu za razrešavanje unutrašnjih sukoba i onoga što želite u budućnosti vezano za brak ili vezu koja može postati ozbiljna. Na dan kada Venera kreće direktnim hodom, Mars, tradicionalan vladar Škorpije, ulazi u vašu 5. kuću (ljubavi, veza i flerta).

Neke će Škorpije pasti pod iskušenja i želeće da se vrate staroj ljubavi, dok će drugima odgovarati diskretna ili tajne veze. Ako ste introvertni, više ćete vremena želeti da provedete u društvu voljene osobe, podalje od „ludog sveta“. Savetujemo da se uključite u društveni život kao par kako ne bi dosadili voljenoj osobi. Poslednja nedelja novembra 2018. godine donosi opterećenje zbog finansijskih izdataka. Možda se nećete složiti oko novčane svote koja treba da se izdvoji za određeni predmet.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4