Ljubavni horoskop za novembar 2018. godine: Bikovi su na tankom ledu kada je u pitanju ljubav, a Rakove očekuje romantičan i idiličan mesec!

Ljubavni horoskop za novembar 2018. godine: Bikovi su na tankom ledu kada je u pitanju ljubav, a Rakove očekuje romantičan i idiličan mesec!

31 октобра, 2018 Off By ludarito

BLIZANCI

Novembar 2018. godine je povoljan mesec za vaš ljubavni život, iako će biti tu i tamo nesporazuma i svađa. Ukazaće vam se i prilika za obnovu veze, za buđenje strasti, a ako niste u vezi, privući ćete osobu koja vas privlači. Jupiter ulazi u vašu kuću partnerstva 8. novembra, a tom kućom i vlada. Neočekivana, ali korisna nova poznanstva sa strancima otkritće vam nove vidike, doneti nove ideje i spoznaje. Neke nove teme počeće da vas zanimaju. Blizanci koji se dosađuju u vezi sada će otkriti nešto novo kod partnera i odnos će se promeniti, strast će se ponovo probuditi. U prvom delu meseca komunikacija će biti odlična, iako ćete povremeno lagati sami sebe ili ćete čuti samo ono što želite da čujete.

Vladar kuće ljubavi Blizanaca 16. novembra završava svoj retrogradni ciklus i to upravo u vašoj kući ljubavi, veza i flertova. Do tada će nekima biti nejasno jesu li u prijateljskom ili ljubavnom odnosu. Ovoga puta Blizanci koji žele zabavu i ljubav naći će pravog partnera. Merkur, vladar Blizanaca, 17. novembra kreće retrogradno u kući veza i braka, pa može doći do nesporazuma i svađa. Sunce ulazi u vašu 7. kuću 22. novembra i susreće se s Jupiterom i Merkurom. To znači da ćete pažnju usmeravati na ljubav i brak, razmišljati o venčanju ili razvodu, zavisi u kakvoj ste situaciji.

Ako ste duže vremena nezadovoljni ljubavnom situacijom, lako je moguće da dođe do razilaženja ili rastave. Nemojte misliti da baš sve znate i nemojte ni pokušavati trošiti energiju na to da sve napravite samo kako bi svoje mišljenje nametnuli drugima.

 

RAK

Novembar 2018. godine kreće romantičnom i idiličnom notom! Do 22. novembra Sunce prolazi vašom 5. kućom (kuća ljubavi, veza i flerta) i pravi harmoničan aspekt sa Neptunom. To govori o intenzivnim ljubavnim snovima i slatkim romantičnim scenarijima, dok će vaša moć zavođenja biti veća nego ikada. Znaćete kako da zasijate u očima onih koji vas privlače i kako da zavedete sa par reči. Ipak, pazite, nemojte obećati više nego što možete zaista i da ostvarite.

Mlad Mesec 7. novembra (Mesec je vladar Raka) aktivira vašu kuću ljubavi i ohrabruje vas kada se radi o novim ljubavnim poznanstvima ili za promene u ljubavnoj vezi. Za parove koji su duže zajedno ovo će biti nešto blaži period. Ako dođe do svađa, uz pomoć zvezda lakše ćete te svađe razrešiti i nastaviti dalje. Budite ozbiljniji i posvetite više pažnje ljubavnom životu. Ako ste u vezi i sanjate o braku, kraj meseca je pravo vreme za razgovor o tome ili prosidbu.

 

LAV

Prisustvo Jupitera u vašoj 5. kući (ljubav, flertovi, veze) čini vaš ljubavni život dinamičnim. Sijaćete, ostavljati sjajan utisak i sa lakoćom privlačiti druge. Vaš entuzijazam i šarm je neodoljiv, ali nakon nekog vremena bi mogli postati naporni zbog previše pričanja o sebi, svojim talentima i postignućima i slično. Nekim Lavovima će zavođenje postati igra, nešto što će samo njih zabavljati. Izbegavajte takvu vrstu zabave, jer bi mogli stvoriti probleme i upasti u ekstremne komplikacije. Najbolje što prolazak Jupitera vašim 5. poljem donosi je buđenje strasti kod parova koji su duže zajedno i opuštenija atmosfera u braku.

Povoljan je period i za ulazak u novu vezu. U istoj kući nalazi se i Merkur koji kreće retrogradnim hodom 17. novembra 2018. godine. U vašem se životu može pojaviti neko iz prošlosti ili neko ko vas je privlačio ranije. Prisustvo Sunca u istoj kući, od 22. novembra može doneti još više egocentrizma i nametanja vlastitog mišljenja voljenoj osobi, zbog čega lako može doći do burnih rasprava i svađa.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4