Ljubavni horoskop za novembar 2018. godine: Bikovi su na tankom ledu kada je u pitanju ljubav, a Rakove očekuje romantičan i idiličan mesec!

Ljubavni horoskop za novembar 2018. godine: Bikovi su na tankom ledu kada je u pitanju ljubav, a Rakove očekuje romantičan i idiličan mesec!

31 октобра, 2018 Off By ludarito

OVAN

U prvom delu novembra 2018. godine možete očekivati zamor i napetost u vezi, posebno Ovnovi koji su u braku ili koji razmišljaju o ulasku u brak. Neki Ovnovi dvoumiće se oko razilaženja ili razvoda. Venera, vladar veza Ovna je retrogradna sve do 16. novembra i podstiče vas da razmotrite situaciju u kojoj ste i da donesete zaključke o trenurnom ljubavnom odnosu, osećanjima, željama, ali donošenje konačne odluke odložite, sve dok se neke stvari ne postanu jasne. Isto vredi i za one koji žele da uđu u novu vezu. Tokom meseca Venera je u opoziciji sa Uranom koji je retrogradan i 6. novembra se vraća u Ovna.

Neki će osetiti ugroženost i gubitak lične slobode, ali oni mudriji će shvatiti da veza ne mora biti takva da se izgubi sloboda. Nemojte se iznenaditi ako se dogode nagli preokreti, bilo da se radi o naglim raskidima ili pomirenju. Sve to na kraju vodi prema nečemu što je dobrom za vas. Od vas se traži da na konstruktivan i zreo način pristupite osjetljivim ljubavnim temama. Mars, planeta koja vlada Ovnom ulazi u vašu 12. kuću 16. novembra i zahteva da budete tolerantniji, da oprostite i vezu sagledate drugačijim pogledom. Druga polovina meseca je puna optimizma i želje za nečim novim, na intelektualnom i ljubavnom polju. Ovnovi koji traže nekog novog uživaće u društvenom životu, pa među novim poznanicima mogu pronaći i novu ljubav.

 

BIK

Ljubavni život tokom novembra 2018. godine je senzualan, strastven i potreba za dubljom emotivnom i fizičkom bliskosti sa partnerom je veća. Jupiter ulazi u svoj dom i vašu 8. kuću, 8. novembra, a to je kuća intimnosti, seksualnosti, tajni i tajnih veza. Sunce se pridružuje Jupiteru i Merkuru 22. novembra, pa možete očekivati povoljan razvoj veze, uživanje u prisustvu jedno drugog i razumevanje i slaganje u mišljenjima oko ljubavnih i novčanih pitanja. Sada je pravo vreme da promađete rešenja za stare probleme, da prevaziđete blokade i ograničenja. Možemo reći da ćete biti voljni eksperimentisati i preduzeti nove stvari u seksualnom životu.

Neki Bikovi koji su u braku mogli bi pasti pod iskušenje i naći ljubavnika ili ljubavnicu i raskinuti spone koje ih vežu sa partnerom. Ali, može se raditi i o drugačijem scenariju, da partner traži nekoga sa strane. Nemojte dopustiti da dosada uđe u vaš ljubavni život. Vreme je da prekinete sa samoćom u dvoje i da se počnete kretati kao par. Bikovi koji nemaju stalnu vezu, ljubavni život će se zakomplikovati i biće puno iskušenja. Merkur, planeta koja vlada vašom kućom ljubavi, 17. novembra kreće retrogradno, u vašoj 8. kući. Mogli bi se zaljubiti u nekoga ko je već u ozbiljnoj vezi ili braku ili ko ima skrivene namere ili vas želi iskoristiti finansijski. Neki će pomisliti na pomirenje sa bivšom ljubavi ili će bivša ili bivši pokušati da obnove vezu sa vama, bili slobodni ili ne.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4