HOROSKOP: Finansijska situacija vam je HAOTIČNA! Evo kako da izađete iz dugova!

HOROSKOP: Finansijska situacija vam je HAOTIČNA! Evo kako da izađete iz dugova!

31 октобра, 2018 Off By ludarito

STRELAC

POSAO: Imate utisak da je stanje na poslovnom planu haotično, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Moguće je da se problemi nižu jedan na drugi i da niste zadovoljni.

LJUBAV: Nemate dovoljno poverenja u svog partnera što je preduslov za nove probleme i nesuglasice u odnosu sa njim. Možete da očekujete privremeni prekid vaše veze.

ZDRAVLJE: Unosite više tečnosti kako biste se bolje osećali. Unos vode je jako važan za pravilnu funkciju metabolizma ali i za ostale faktore na polju zdravlja. Pazite na sebe.

 

JARAC

POSAO: Nije povoljan dan za potpisivanje novih ugovora, kraća putovanja ili poslove vezane za trgovinu i administraciju. Možete da očekujete da ćete imati neželjene komplikacije.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba kojoj kao da ne smete da priđete iz nekog razloga. Moguće je da su kočnice samo u vašoj glavi i da vam je potrebno vreme da ih prevaziđete.

ZDRAVLJE: Problemi sa plućima su mogući kod vas. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Ako primetite učestali kašalj obavezno se posavetujte sa vašim lekarom oko toga.

 

VODOLIJA

POSAO: Finansijska situacija vam je prilično haotična. Moguće je da ni sami ne znate koliko imate, a koliko trošite. Potrudite se da zavedete red i da napravite neki balans na ovom polju.

LJUBAV: Na polju ljubavi čeznete za osećajem mira i sigurnosti. Potreban vam je partner koji će uvek biti pored vas. U narednom periodu vas očekuju nova poznanstva na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad energije. Iskoristite današanji dan kako biste se odmorili i potrudite se da se ne naprežete previše ni na jednom polju. Potrebno vam je opuštanje.

 

RIBE

POSAO: Nije dobar dan za posao i nemojte da očekujete da ćete danas završiti neke važne dogovore. Dosta toga vam se odlaže pa će biti neophodno da budete spremni na čekanje.

LJUBAV: Osećate blago razočarenje po pitanju odnosa sa voljenom osobom. Skloni ste tužnim stanjima, melanholiji… Imate utisak da su neka lepa vremena prošla i da se više neće vratiti.

ZDRAVLJE: Današnji dan vam je povoljan kada je u pitanju zdravlje i po horoskopu nemate naglašene probleme. Prijaće vam druženje sa prijateljima ili nekim dragim osobama.

Стране: 1 2 3 4