HOROSKOP: Finansijska situacija vam je HAOTIČNA! Evo kako da izađete iz dugova!

HOROSKOP: Finansijska situacija vam je HAOTIČNA! Evo kako da izađete iz dugova!

31 октобра, 2018 Off By ludarito

LAV

POSAO: Možete da očekujete generalno dobro stanje na polju posla. Sve vam ide od ruke i imate mnogo sreće na ovom planu! Pred vama je dan u kojem ćete ostvariti svoje ciljeve.

LJUBAV: Ljubavna situacija možda baš i nije najbolja ali vi kao da sada ne želite da se bavite time. Niste spremni za suočavanje i za nove svađe sa partnerom, pa se radije povlačite u sebe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o debelom crevu. Moguće je da ćete imati neke probleme na polju zdravlja. Ako primetite neke neobične simptome, obavezno se posavetujte sa lekarom.

 

DEVICA

POSAO: Pred vama je dan u kom ćete uspeti da razotkrijete nečije nepoštene namere- da uhvatite prevaranta ili lopova. Moguće je da ćete uspeti da zaštitite sebe ili druge.

LJUBAV: Očekuje vas malo nejasna komunikacija sa voljenom osobom. Kao da oboje niste sasvim iskreni. Moguće je da se polako bliži trenutak u kojem će veza doći do pucanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijama kojima ste u ovom periodu veoma skloni. Preporuka je da se oko svega najpre posavetujete sa vašim lekarom.

 

VAGA

POSAO: Spremni ste da pravite drastične promene na poslovnom planu, samo čekate da vam se ukaže adekvatna prilika. Moguće je da ne želite više da se bavite istim poslom.

LJUBAV: Niste sasvim zadovoljni stanjem na ovom polju. Imate utisak da vas partner ne voli toliko koliko priča. U nekim stvarima vam deluje kao da izbegava da vam se posveti.

ZDRAVLJE: Moguće je da vam slede neki novi problemi kada je u pitanju polje zdravlja. Današnji dan vam je nepovoljan i može da donese brojne smetnje i komplikacije.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Iako pokušavate da sagledate neke stvari racionalno, ipak trenutno ne možete da vidite sasvim jasnu sliku nekih događaja. Potrudite se da sada ne donosite nove poslovne odluke.

LJUBAV: Očekuje vas nova ljubavna priča koja može da bude i romantična ali i tragična na neki način. Moguće je da prava ljubav od vas zahteva žrtvovanje neke vrste a pitanje je jeste li na to spremni.

ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje na ovom polju danas. Potrudite se da se posvetite tome da sebi ugodite na neki način.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4