HOROSKOP: Finansijska situacija vam je HAOTIČNA! Evo kako da izađete iz dugova!

HOROSKOP: Finansijska situacija vam je HAOTIČNA! Evo kako da izađete iz dugova!

31 октобра, 2018 Off By ludarito

 

BLIZANCI

POSAO: Intuitivno reagujete na poslovnom planu i donosite ispravnu odluku. Možete da se oslonite na svoje unutrašnje predosećaje. Pred vama je faza u kojoj treba da pratite intuiciju.

LJUBAV: Možete da očekujete jako lepu komunikaciju sa voljenom osobom. Zadovoljni ste stanjem na ljubavnom polju. Možete da očekujete da ćete sve probleme rešiti.

ZDRAVLJE: Očekuje vas odličan dan tokom kojeg ćete biti jako dobro raspoloženi. Možete da se nadate pozitivnim pomacima na polju zdravlja. Povoljan je period za oporavak.

 

RAK

POSAO: Moguće je da ste danas malo dekocentrisani i da niste generalno previše posvećeni poslu. Lako pravite greške koje inače ne biste pravili. Pokušajte da se malo odmorite.

LJUBAV: Na ovom planu imate neke iluzije koje ćete uskoro morati da razbijete. Vreme je da počnete da stojite sa obe noge na zemlji. Partner nije onakav kakvim ga vi sebi predstavljate.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Potrudite se da sebi stvarate zdravije navike i da se okrenete boljem načinu života. Neophodno vam je da na ovom polju steknete stabilnost.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4