HOROSKOP: Finansijska situacija vam je HAOTIČNA! Evo kako da izađete iz dugova!

HOROSKOP: Finansijska situacija vam je HAOTIČNA! Evo kako da izađete iz dugova!

31 октобра, 2018 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Pred vama je malo teži dan, pa nemojte da očekujete da ćete danas razrešiti poslovne dileme. Potrudite se da sve što radite ide postepeno i nemojte da ulazite u veće transakcije danas.

LJUBAV: Moguće je da ste jednostavno pasivni i da ste izgubili nadu u ljubav. Nemojte da mučite sebe i rešite probleme iz prošlosti! Vreme je da sebi i drugima oprostite neke stvari.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Potrudite se da se organizujete tako da nađete više vremena za odmor. Neophodno vam je da se dobro naspavate i da se regenerišete.

 

BIK

POSAO: Vaša nervoza ne može dobro da se odrazi na poslovno okruženje. Potrudite se da budete malo smireniji. Možete da očekujete da ćete naći izlaz iz svake situacije.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo do nje, tako što ćete biti uz nju i kroz neka teža vremena. Sada je na neki način vaša ljubav na ispitu zrelosti.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervima su mogući. Povedite računa o svom zdravlju. Ako ste fizički aktivni pazite da ne dođe do neke povrede, uganuća, istegnuća i tome sl.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4