Horoskop do 3. decembra 2019. godine: kome će Jupiter u znaku Strelca doneti veliku sreću, a kome lošu karmu

Horoskop do 3. decembra 2019. godine: kome će Jupiter u znaku Strelca doneti veliku sreću, a kome lošu karmu

31 октобра, 2018 Off By ludarito

STRELAC

Tranzit se dešava u vašem prvom polju što širi veselje, optimizam, dobro zdravlje i srećni anđeo je uz vas. Mnogi Strelčevi treba mnogo da paze na ishranu i fizičku aktivnost, da ih ovaj tranzit Jupitera ne bi proširio. Mogu se desiti promene na partnerskim odnosima, kako u ljubavi, tako i poslovnim partnerima. Neharmoničan Jupiter može da vas ulenji i da vas gura u preterivanje.

JARAC

Tranzit se dešava kroz vaše 12. polje tajni pa će osobe imati nevidljivu zaštitu. Potrebno je da se posvetite duhovnosti, posećujete mesta moći, kroz čitanje duhovnih knjiga dolazite do novih spoznaja i veru. Naglašena je izolacija, a kroz snove može da vas poseti i anđeo čuvar ili da se dese neka nesvakidašnja iskustva. Negativan aspekt donosi neka sudske probleme, slab interes za život i ljude uopšte.

VODOLIJA

Tranzit Jupitera se kreće kroz 11. polje vašeg horoskopa pa možete imati sreće sa prijateljima, poznanicima koji mogu da vam pomognu na putu vaših želja, nadanja i očekivanja. Neke osobe koje imaju mogućnost za zaradu sada mogu da je dobiju. Ako ste bili razočarani na polju prijatelja, sada je prava prilika da upoznate nove kvalitetne ljude. Prisutni su optimizam, humanost i oslonac. Ako je negativan aspekt, onda vas mogu prevariti prijatelji ili da izgubite nešto zbog nerealnog optimizma.

RIBE

Jupiter tranzitira vašom 10. poljem pa možete očekivati visok položaj u karijeri, napredak kao što je to bilo 2006. ili 2007. godine. Mnogim Ribama predstoji poznanstvo sa mnogo bogatih ljudi, prestiž na poslu u čemu mogu biti uključeni i njihovi roditelji. Prosto, ovo je kraljevski Jupiter pa ga iskoristite u narednih 12 godina. Ako vi imate negativne aspekte onda se za vreme ovog tranzita može desiti gubitak novca i prestižnog statusa.

Стране: 1 2 3 4