Horoskop do 3. decembra 2019. godine: kome će Jupiter u znaku Strelca doneti veliku sreću, a kome lošu karmu

Horoskop do 3. decembra 2019. godine: kome će Jupiter u znaku Strelca doneti veliku sreću, a kome lošu karmu

31 октобра, 2018 Off By ludarito

BIK

Tranzit Jupitera kroz vaše 8. polje naglasitće nasledstvo, sponzorstvo od drugih ljudi, kredite. Kako ova kuća nije baš srećna, vi možete i u najlošijim dešavanjima imati sreće .Uglavnom ovo je kuća transformacija, seksa, nasledstva i tuđeg novca pa se mogu dešavati dobici ili gubici na ovom životnom aspektu što još zavisi od vaše lične natalne karte.

 

BLIZANCI

Imate tranzit Jupitera kroz vaše polje partnera, kako u emotivnom, tako i u poslovnom aspektu života. Za sve ovo vi možete imati sreće za sklapanje braka, partnerskih poslovnih ugovora. Pojedine osobe koje imaju neke sudske procese treba da znaju da se sada ti procesi mogu završiti pravično.

Neharmoničan aspekt Jupitera donosi razočarenje u partnera, gubitak novca zbog bračnog druga ili poslovnog partnera. Slobodne osobe moguće je da će ući u vezu ili brak sa osobom koja je stranac ili je dobro situirana, odnosno na položaju. Pazite da ne dobijete višak kilograma.

RAK

Jupiter će tranzitirati kroz vaše 6. polje, što vam može doneti lepe poslovne mogućnosti. Mnoge osobe mogu da idu u inostranstvo po pozivu nekih rođaka, poznanika ili da odete gde nikada niste bili sami. Može da se desi i da se zaposlite u stranoj firmi u svom gradu ili zemlji. Jupiter će dosta štititi vaše zdravlje pa ukoliko je negativan aspekt, onda možete imati problem sa zdravljem, poslovnim partnerima i kolegama u svakodnevnom životu.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4