Horoskop do 3. decembra 2019. godine: kome će Jupiter u znaku Strelca doneti veliku sreću, a kome lošu karmu

Horoskop do 3. decembra 2019. godine: kome će Jupiter u znaku Strelca doneti veliku sreću, a kome lošu karmu

31 октобра, 2018 Off By ludarito

Šta vašem podznaku donosi Jupiter u znaku Strelca – neverovatna magija koja će krojiti našu sudbinu sve do 3. decembra 2019. godine!

Jupiter u Strelcu od 8. novembra do 3. decembra 2019. godine – Dugo isčekivane srećne prilike se pokreću i najviše sreće će imati Strelčevi, Lavovi, Ovnovi pa se nastavlja dobrobit za VageBlizanceVodolije i ostale horoskopske znakove.

Svi mi možemo zaokružiti jedan životni ciklus od 12 godina, pa ako je i bilo nekih manje dobrih stvari i životnih problema, sada će ih sigurno Jupiter uvećati i raširiti da bi mogli napokon da se razreše. Iako svi znamo da Jupiter je veliki srećnik, zna on i da uz nepovoljne aspekte napravi probleme koji se mogu ispoljiti u preterivanju, egoizmu, preterivanje u jelu i piću itd.

 

Uopšteno tumačenje – šta možete očekivati od Jupitera prema svom podznaku:

OVAN

Možete očekivati, naročito mlađa populacija, odnosno ako ste student, dosta dobar uspeh sa srećnim okolnostima. Putovanje u inostranstvo je naglašeno, zaposlenje ili posao u svojoj zemlji, ali u stranoj firmi. Novu životnu filozofiju, religiju, učenja stranih jezika, upoznavanje novih ljudi na položaju. Potrebno je da budete oprezni u saobraćaju, sa rodbinom i komšijama. Može doći i do trajnih prekida sa rodbinom ili komšilukom. Negativno apektovan Jupiter vam može doneti gubitak novca zbog stranaca ili u inostranstvu, kao i nezainteresovanost za učenje.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4