Ovnovi žive za luksuz, Blizanci sve pare potroše na krpice, a ko je STIPSA BEZ PREMCA?

Ovnovi žive za luksuz, Blizanci sve pare potroše na krpice, a ko je STIPSA BEZ PREMCA?

30 октобра, 2018 Off By ludarito

Oni novčanice rasipaju na odeću, izlaske, na sebe i druge i ne pitaju šta koliko košta, pa često deluju zavisni od ove navike – radije će s prijateljicom otići na večeru ili s društvom u grad iako ih čekaju neplaćeni računi. Pronalazite li se u onima koji uživaju i osećaju se živima samo ako nemilice troše novac?

1. Ovan

Ovan troši velike količine novca, ali nije pritom izbirljiv: troši na sve. S podjednakom strašću kupuje odeću, ulaznice za koncerte, alkohol, hranu, gadžete, plaća izlaske, jednostavno sve što mu treba kako bi živeo brzo.

 

Budući da žena Ovan uvek voli da proveri kakav je neki novi klub ili restoran, uvek joj za to treba i nova odeća – neće je valjda ljudi iz vikenda u vikend gledati u istim komadima… Ipak, iako neprestano troši, čini se da uvek ima novca. Voli luksuzni stil života, a njen bankovni račun to mora pokriti. Nekako će uvek smisliti način da u tome i uspe.

 

2. Blizanci

Blizanci nikad ne prestaju da troše novac iz vrlo jednostavnog razloga – uvek se pojavi neki novi trend, znatiželja i ljubav za promenom, a žena Blizanac sve to mora ispratiti.

Ali teško ćete je videti da ostavlja novac u skupom restoranu. Ova dama zna da odeća, cipele i aksesoar traju mnogo duže i pružaju mnogo više zadovoljstva. I dok će svakome bez problema pozajmiti svoje nove stvarčice, teško će drugom nešto kupiti.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3