Bika ubija izdaja, nevera i dupli standardi, Škorpiji bes seva iz očiju bežite od njih dok ih ne prođe

Bika ubija izdaja, nevera i dupli standardi, Škorpiji bes seva iz očiju bežite od njih dok ih ne prođe

30 октобра, 2018 Off By ludarito

 

Koju taktiku primeniti kako biste izbegli lavinu besa?

Svako ima svoju tačku vrenja, a reći ćemo vam samo da je izreka “ne diraj lava dok spava” u potpunosti tačna!

OVAN

Ovnovi se definitivno najbrže razbesne. U njima u svakom trenutku tinja vatra koja će buknuti u pravi ljuti požar ako im nagazite na žulj, što je ujedno i njihova mračna strana.

Ovan nikada neće prvi započeti svađu, ali će vrlo rado završiti, i to eksplozivno. Ako im ispritiskate prave dugmiće, videćete erupciju besa kakvoj nikada ranije niste prisustvovali.

Ipak, koliko god da se brzo ljute, toliko se brzo i umire, a lako i opraštaju. Od svih znakova oni najlakše opraštaju i zaboravljaju sukobe.

 

BIK

Bikovi su obično prilično uravnoteženi, i treba im dosta vremena da se naljute. Ali, ako ih dovedete do tog stadijuma, dobro ih se pazite.

Najlakše ih razbesni izdaja, nevera i dupli standardi. Ipak, treba ih baš duboko razočarati da biste ih doveli do besa, jer ne žele trošiti energiju na svađanje. Nakon rasprave, treba im dosta vremena da se smire.

Zato je najbolje ostaviti ih na miru da srede misli, jer ako forsirate razgovor, samo ćete ih dodatno razbesniti. Nakon velike svađe s njima, vaš odnos nikada neće biti isti, čak i ukoliko odluče da vam oproste.

 …nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4