ZVEZDE OTKRIVAJU : Ove horoskopske ZNAKOVE očekuje VELIKO BOGATSTVO!

ZVEZDE OTKRIVAJU : Ove horoskopske ZNAKOVE očekuje VELIKO BOGATSTVO!

29 октобра, 2018 Off By ludarito

Povezivanjem znakova i elemenata, astrolozi otkrivaju karakter, osećanja, uspone i padove svakog znaka. Na isti način, koristeći ovu vezu, oni mogu dobiti i finansijska predviđanja.

 

Gde god da se nalazite u svetu, uvek ćete naleteti na ljude koji se kunu u moć horoskopa.Zodijak sadrži 12 znakova svrstanih u kategorije po elementima – vatra, voda, zemlja i vazduh. Štaviše, karakter osobe povezan sa njenim horoskopskim znakom, potiče baš od ovih elemenata.

Povezivanjem znakova i elemenata, astrolozi otkrivaju karakter, osećanja, uspone i padove svakog znaka. Na isti način, koristeći ovu vezu, oni mogu dobiti i finansijska predviđanja. Stoga, evo koji su to znakovi koji će se najverovatnije obogatiti!

 

Devica

*Srećan dan: Sreda

*Srećni brojevi: 5, 14, 23, 32, 41, 50

*Srećne boje: Bela, žuta, siva, narandžasta

*Srećan kamen: Topaz

 

U celom zodijaku, Devica je najvredniji i najracionalniji znak. Imaju jaku volju i ne dozvoljavaju da im sitnice odvlače pažnju. Kako pripadaju zemljanim znakovima, device su prizemljene, stabilne i realne. Obično su mirne naravi i ne gube samokontrolu ni pod kakvim okolnostima.

 

Rođeni pod ovim znakom su perfekcionisti i znaju da brzo deluju razumno, pa su tražene za izvršne pozicije. Pored kvaliteta, posao koji oni završe atraktivan je i sa umetničke strane.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3