Danas vas prati sreća na poslu, ali u ljubavi slede neočekivane PROMENE!

Danas vas prati sreća na poslu, ali u ljubavi slede neočekivane PROMENE!

30 марта, 2019 Off By ludarito

 

OVAN

POSAO: Ukoliko ste planirali saradnju sa inostranstvom ili putovanje, danas ćete uspeti to da realizujete bez ikakvih problema. Možete da očekujete da će vas pratiti faktor sreće na poslu.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i skloni tome da idealizujete osobu koju volite. Moguće je da ćete se kasnije razočarati. Pokušajte da ostabete sa nogama čvrsto na zemlji i da ne hranite iluzije.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Pred vama je dan tokom kojeg vas očekuje manji pad energije koji će veoma značajno uticati na vas. Potrudite se da dovoljno odmarate.

 

BIK

POSAO: Očekuje vas malo teži dan, pa nemojte da se upuštate u bilo kakve rizike na poslovnom planu. Moguće je da ćete imati neke probleme po pitanju finansija danas.

LJUBAV: Partner bi mogao da vam zameri neke stvari u vezi vašeg ponašanja. Preporuka je da ne budete preterano tvrdoglavi i da priznate grešku. Na taj način će vam biti lakše da izgladite stvari.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Imali ste preterano naporan dan i neophodno je da se sada malo sebi posvetite. Potrebno je da negujete svoje dobre navike i da udovoljavate svojim potrebama.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4