BLIZANCI i VODOLIJA – HOROSKOP za 2019.god: Ovo nije godina da se donose velike odluke,vreme je da savladate unutrašnje strahove

BLIZANCI i VODOLIJA – HOROSKOP za 2019.god: Ovo nije godina da se donose velike odluke,vreme je da savladate unutrašnje strahove

28 октобра, 2018 Off By ludarito

BLIZANCI – Jedan savet je za vas ključan

Blizanci, pripremite se – kada počne 2019, naći ćete se na meti na radnom mestu. Ljudi će dolaziti po ono što imate i daće sve od sebe da vam to i uzmu. Ostanite jaki. Glavu gore, uradićete dobar posao i ne ustručavajte se da se sami pohvalite.

 

Skrenite pažnju na sebe nadređenima koliko doprinosite poslu, tako da oni sa sabotažom na umu ne uspeju u svojim naporima da vas potkopavaju. Godišnji horoskop za Blizance 2019. pokazuje da će dobar deo godine biti nepredvidiv i zahtevan, ali vas očekuje veliki profesionalni napredak u novembru ili decembru.

 

Godišnji horoskop za Blizance 2019. pokazuje da, kada je reč o odnosima, vi ste ona uobičajena, neodlučna osoba. Ovo nije godina da se donose velike odluke, ali stalno ćete vagati prednosti i mane vaše veze. Šanse su velike da ćete želeti da promenite život od januara do juna, ali to premišljanje će samo doneti stres.

Savet za sve Blizance: Može da bude mnogo bolje ako cenite ono što imate. Imate odlične prijatelje, porodicu i međuljudske odnose! Dakle, potrebno vam je vreme da to i primetite. Razvijajte ove odnose. Usporite malo, osetite miris cveća i prestanite da mislite da je trava zelenija na drugom mestu. Umesto toga, uživajte u luksuzu mira u odnosima koji vam donosi 2019. godina.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3