BIK i ŠKORPIJA – HOROSKOP za 2019.god: Fenomenalna godina čeka na vas,konačni balans na svim poljima

BIK i ŠKORPIJA – HOROSKOP za 2019.god: Fenomenalna godina čeka na vas,konačni balans na svim poljima

28 октобра, 2018 Off By ludarito

BIK – Fenomenalna godina čeka na vas

 

Sudeći prema astrologiji, ova godina će biti veoma uzbudljiva za Bikove, jer će biti ispunjena iznenađenjima i čudesnim događajima! Godišnji horoskop 2019 za Bika predviđa i mnogo sjajnih šansi za napredovanje u karijeri i ostvarivanje većih profita! Studenti će imati šansu za usavršavanje i početak karijere u inostranstvu. Bikovi koji već imaju ostvarene karijere uspevaće da izvrše sve svoje obaveze na vreme, a biće toliko kreativni da će predlagati samo dobre, kreativne ideje za razvoj čitave kompanije.

 

Porodični život biće ispunjen ljubavlju i lepim odnosima sa svim članovima uže i šire porodice. Ipak, ovo je i vreme kada ćete definitivno morati da odredite svoje prioritete, napravite dugoročnije planove i malo više radite na sebi.

 

Bikovima se savetuje da ne žure i da ne pokleknu pred željama, jer bi neprestano samougađanje moglo da učini da previdite mnoge stvari koje se oko vas dešavaju i upadnete u probleme lične ili finansijske prirode. Bićete zainteresovani da obogatite svoj društveni život, idete na zabave, i uradite sve to, ali u nekoj normalnoj meri.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3