SATKANI od STRASTI i VARNICA: 5 NAJVATRENIJIH ljubavnih PAROVA u Zodijaku

SATKANI od STRASTI i VARNICA: 5 NAJVATRENIJIH ljubavnih PAROVA u Zodijaku

25 октобра, 2018 Off By ludarito

 

DEVICA i RIBE

Da se suprotnosti privlače, najbolje dokazuje ova astrološka kombinacija. Čelična disciplina po kojima je poznata Devica, zabavljaće haotične Ribe, koje ne umeju da žive na taj način. Ovo će biti i savršena prilika da ih Devica nauči tome, jer je povremeno potrebno i Ribama da imaju neki red u životu.

Sa druge strane, Ribe će svojom dubokom emotivnošću i seksualnošću otopiti nervozne i suzdržane Device. Shvatiće da u životu ne mora sve da bude pod konac, da i malo haosa u životu nije strašno, niti može bilo šta drastično da poremeti. To će za Device biti pravo malo otkrovenje, koje će je vezati za ovakvog partnera.

Ono što ovaj par drži na okupu je činjenica da mogu da promene život jedno uz drugo, naravno uz otvorenost da prihvate te promene.

JARAC i RAK

Pitate se šta hladnog Jarca, kome su važni samo karijera i posao, i emotivnog Raka, koji svoj mir vidi u stvaranju porodice, privlači toliko?

Ovde ne možemo reći da u prvi plan izbija povezanost i privlačnost na mentalnom nivou. Upravo je strast ta koja će spojiti ovaj par na prvu loptu. Rak, koji obožava nežnost, biće oduševljen kada shvati da se ispod čeličnog i krutog stava jednog Jarca krije uzvrela strast, koja samo čeka da bude otkrivena.

Kod ovog para se može desiti da Rak nema dovoljno strpljenja za arogantnog Jarca, i njegovo ignorisanje emocija, dok će Jarac umeti i da se podsmehne Raku, i njegovim ciljevima u životu, ali ako se prvi nalet strasti, a potom i ove prepreke pređu, ova astro kombinacija ima dobre izglede za dugu i veoma čvrstu vezu.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3